Hacıosmanoğlu'ndan ceza yorumu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından 2+1 yıl men etmesiyle ilgili olarak, "Adalet yerini bulacak dedik. Temiz, ahlaklı, adaletli bir Türk futbolu istiyoruz" dedi.Hacıosmanoğlu, UEFA'nın Fene

Hacıosmanoğlu'ndan ceza yorumu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından 2+1 yıl men etmesiyle ilgili olarak, "Adalet yerini bulacak dedik. Temiz, ahlaklı, adaletli bir Türk futbolu istiyoruz" dedi.

Hacıosmanoğlu, UEFA'nın Fenerbahçe Kulübü hakkında verdiği kararla ilgili olarak şunları söyledi:
"Adalet yerini bulacak dedik. Temiz, ahlaklı, adaletli bir Türk futbolu istiyoruz. Başka bir şey de istemiyoruz. Kulüpler ve onlara sonsuz destek veren taraftarlar adına üzüntülüyüz. Türk futboluna ahlaklı, adaletli, temiz futbol adına hizmet eden insanlara elbette ki saygı duyuyoruz. Bunun aksini yapanlara da saygı duymadığımız gibi güzide camiaların zarar görmesi, onların camialarını ve taraftarların ne kadar üzüyorsa bizi de üzüyor. Bu ders olur Türk futbol adına. Bundan sonra camialarını temsil eden insanlar ahlaklı, ilkeli bir şekilde hizmet ederler ve biz de temiz Türk futbolunu oluştururuz."

Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Kulübü'nün bundan sonraki tavrı ile ilgili olarak da, "Trabzonspor'un tavrı yıllardan beri bellidir. Biz, ahlaklı, adaletli ve temiz Türk futbolu istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler