Hacıosmanoğlu'ndan ahlak dersi!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Esentepe'deki merkez ofisinde yaptığı toplantının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun ahlak sorunu olduğunu iddia ederek şunları söyledi:"Türk futbolunun ve kulüplerin sorunları var. Türk

Hacıosmanoğlu'ndan ahlak dersi!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Esentepe'deki merkez ofisinde yaptığı toplantının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun ahlak sorunu olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

"Türk futbolunun ve kulüplerin sorunları var. Türk futbolunun asıl sorunu ahlak sorunudur. Bütün başkanların katıldığı bir toplantıda futbolun ahlakını bir temele oturtma çabası içine girmeliyiz. Sadece şampiyonluğa oynayan 4 takımın değil, Anadolu kulüplerimizin de hakkını yemeden onların önünü açmamız lazım. Bunu da yapacak kulüp başkanlarıdır. Temelde zaten bahsedilen sorunları böylece çözmüş oluruz."

"GELECEK NESİLLERE TEMİZ FUTBOL BIRAKMAMIZ LAZIM"

Gelecek nesillere temiz bir futbol bırakmak istediklerini dile getiren Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gelecek nesillere temiz bir futbol bırakmak istiyorsanız, önce adam gibi ahlaklı bir şekilde futbola yön vermeniz lazım. Ben toplantıda bunu söyledim. Türk futbolunu bu temeller üzerine oturtursanız ülkeyi yönetenler de size o gözle bakar. Sizde ahlaksızlık, sportmenliğe uymayan davranışlar varsa, hakkını koruyamayanın hakkını yerseniz, insanlar size saygıyla bakmaz. Kendi çıkarları için, Türk futbolunu kullanan insanlar için değil, çocuklarımıza temiz Türk futbolu bırakmak adına kararlar alınması lazım."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler