'Hacıosmanoğlu'dan TSYD'ye ziyaret

Trabzonspor'un yaşadığı kongre sürecinde başkan adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoplu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol ve ekibini ziyaret etti. Hacıosmanoğlu Zİyarette yaptığı konuşmada ''Bu camianın gücü ortadadır. bu

'Hacıosmanoğlu'dan TSYD'ye ziyaret

Trabzonspor'un yaşadığı kongre sürecinde başkan adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoplu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol ve ekibini ziyaret etti.

 

Hacıosmanoğlu Zİyarette yaptığı konuşmada ''Bu camianın gücü ortadadır. bunu kullanacak bir başkana ihtiyacı vardır. Her Trabzonlu bunu kullanır fakat kişisel menfaatlerim zarar görür endişesi taşıyan insanlar bunu kullanamaz. bizim böyle bir endişemiz yok. Bunun için kazanamazsak bir daha da aday olmayacağız dedik. bu demek değildir ki Trabzonspor'un uzağında kalacağızbu bizim içimizde sevda. Başarılı olduğu zamanda gururlanıyoruz,başarısız olduğu zamanda yara daha da büyüyor. Bu sevdayı kim büyütecekse biz onu omuzlarımızda taşırız'' dedi.

TRABZONSPOR'UN ORTADA KALMAYAN YERİ YOK

İbrahim Hacıosmanoğlu 1461 Trabzon takımı ile ilgili sorulan bir soru üzerine Trabzonspor'un şuanda ortada kalmayan yeri yok ki.  A takımıda ortada. bugünki lig durumuna baktığım zamanda burada daha yakından takip eden arkadaşlarımız var. Evet Trabzonspor'un kadrosu kötü ama Trabzonspor'un kadrosu şuandaki puan durumunda olması gereken terde değil. Hem Ekonomikolarak aldığı paralara bakarsanız, hemde futbolcu olarak bakarsanız bu durumda olmaması lazım. Demek ki bu 1461 Trabzon ortada ama Trabzonspor'da ortada olduğu için aynı sonuçlar alınıyor.

Ben heryerde 1 haftadır söylüyorum Fenerbahçe İstanbul B.B'ye yenilecek diye, böyle bir süreçte biz 2-3 maç daha almış olsaydık, şampiyonlar ligine gitme şansımızda olabilirdi. böylesine kötü bir ligin yaşandığı süreçte öncelikle aile olmayı becermemiz lazım. Camiayı Trabzonspor'un etrafında toplayıp bu gücü kullanacak bir başkana ihtiyacı var Trabzonspor'un.

Ben illa benim demiyorum. bu mantaliteyle kulubü yönetecek bir başkanın seçilmesi lazım. Başkanlığında bu yapıyoı kim hayata geçirecekse Allah ona nasip etsin. Söylemlerimizden dolayı geziyoruz bugün sokaklarda herkes bize teveccüh gösteriyor. Dik duruşumuzdan, Türk futbolunun içerisindeki çıkar şebekeleri ile yapmış olduğumzu mücadeleden dolayı bize gönülden bir bağ kurup bakıyorlar. Zaten bunu biz eyleme dönüştüremeyeceksek Alla nasip etmesin. Burada Başkan olupta eski duruma düşüp buradan kötü ayrılmanın ne bana nede ileriki süreçte Trabzonspor camiası içinde buşlunacak çocuklarıma bir faydası var. iyi bir miras bırakabileceksem onlarıda gururlandırabilecek bir miras bırakabileceksem allah nasip etsin" dedi. 

ŞAMPİYONLUK KUPASI

Hacıosmanoğlu kupanın elimizden alınmadığını o sürecin kesinleşmediğini belirterek bizim o inancımız tam kupayı geri alacağız. Kupayı Trabzon'a getireceğiz. Onuda biz almış olmayacağız 82 puanla şampiyon olan Başkanıjndan teknik ekibinden futbolcusuna kadar bu onların emeği kim başkan olursa olsun Trabzonspor'da bana göre bundan sonra yakalıyacağı başarılarında örnek teşkil etmesi için bizim elimizden sadece bir şampiyonluk değil4 şampiyonluk çalındı. Gelecek Başkan o kupayı ne pahasına olursa olsun canı pahasına da olsa Trabzonspor müzesine koymak zorundadır. Eğer bunu yapamazsanız bundan sonra yapılacak emek hırsızlıklarını da engelleyemezsiniz dedi.

1461 TRABZON LİGİNDE RAHAT ŞAMPİYON OLURDU

İbrahim Hacıosmanoğlu ''1461 Trabzon PTT 1 ligde çok rahat şampiyon olabilirdi. benim tanıdığı Mustafa Akçay takımı çok rahat şampiyon yapardı. fakat son zamanlarda oynanan mahçlara da baktığımız zaman ordada hakemlerin müdahaleleri olduğunu görüyoruz. çıkacak takımlar hakkında bir tertip orda da vardı. 1461 Trabzon o ligin en iyi takımı. orda lüks olan oyuncular vardı. Hedefi olan bir takım şampiyonluğa giderken en iyi oyuncularını satmaz. Hele para karşılığı hiç satmaz. 

Türkiye'de büyük temizlik yapılmış. Çocuklarımıza güçlü bir Türkiye bırakılma adına büyük bir mücadele veriliyor. Bülent Arınç beyefendinin bugün demeçleri var. Akhisar Belediyespor'un önü kesilmek isteniyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Fenerbehçe'yi nasıl yener diye bir demeci var. Şimdi siz meclisten bir ahlaksız yasayı, suçluları, hırsızları yakalayıp cezaevinde yatarken ve bu yasayı 5 ay önce çıkmış bir yasanın failleri yakalanmışken ceza alıpta temiz Türk futbolunu yaratma imkanı varken hırsızları çıkarıp da bu hırsızların önünü açan insanlar tarihte bunun bedelini ödeyecekler. Onun için bu çıkar şebekelerinin size verdiği zarardan sonra konuşmanızında bir anlamı yok'' dedi. 

Başkan adayı Hacıosmanoğlu yarın akşam oynanacak yarı final rövanş karşılaşmasının Trabzonspor tarihindeki önemli maçlardan biri olduğunu belirterek " Bu önemli maç sebebiyle çalışmalarımızı durdurduk. Takımı desteklemek adına seçim çalışmalarına maç bitene dek ara verdik. Bu süreçte seçimle ilgili düşünceleri kenara bırakarak takıma ve futbolculara destek olmalıyız. Herbirine yarın akşamki mücadelede başarılar diliyorum." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor