Hacıosmanoğlu Tolga için ne dedi?

 Beşiktaş’ın transfer gündeminde 1 numarada yer alan Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin için bordo-mavili ekip ile anlaştığı iddia edilmişti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise bu iddiaları yalanladı.“Beşiktaş kimle el sıkışmış” diyen Hacıosm

Hacıosmanoğlu Tolga için ne dedi?

 Beşiktaş’ın transfer gündeminde 1 numarada yer alan Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin için bordo-mavili ekip ile anlaştığı iddia edilmişti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise bu iddiaları yalanladı.

“Beşiktaş kimle el sıkışmış” diyen Hacıosmanoğlu, “Bizim bundan haberimiz yok. Herhalde başkasıyla el sıkıştılar. Tolga’nın transferi için henüz anlaşılmadı” dedi.

Beşiktaş Kulübü’ne bu transfer için şartlarını ilettiklerini belirten Trabzonspor Başkanı, “Kamuoyu yanlış yönlendiriliyor. Pazartesi gününe kadar şartlarımızı kabul ederlerse transfer gerçekleşir. Aksi durumunda bu konuyu kapatacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler