Hacıosmanoğlu keskin konuştu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündemi özetledi.İrlanda'da alınan galibiyetin sevindirici olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “ turlar için Trabzonspor'u tebrik etmek bize göre uygun değil. Trabzonspor'u bu turu basitti şuan tebrik edilmemesi ge

Hacıosmanoğlu keskin konuştu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündemi özetledi.

İrlanda'da alınan galibiyetin sevindirici olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “ turlar için Trabzonspor'u tebrik etmek bize göre uygun değil. Trabzonspor'u bu turu basitti şuan tebrik edilmemesi gerek. Yeni rakibimiz bizimle aynı derecede bir takım değil. Trabzonspor ismi ile yana yana koyduğunuz zaman aynı değil. Sahada oynacayak Trabzonspor. Mustafa hoca ile birlikte yeni öğrencileri sahada. Yeni bir ruhun gelmesi için birşeyler koymaya çalışıyoruz. Camia olarak çalışıyoruz.”dedi.

Trabzonspor un yeni transferi Malouda için konuşan Başkan Hacıosmanoğlu, “ futbolun patronu bizde Ünal Karaman o nederse o olur. Bu seneki planlamamız bu tarz planlama değildi. İnsanların bizden hu sene beklendisi yok ama Trabzonspor'un sahada bizi temsil edecek iyi bir kadroya ihtiyacı vardır. Ben avrupa'da çok iyi yıldız topcular ile görüştüm. Malouda gibi özüne sahip bir oyuncu görmedim 16 yaşından beri onu çalıştıran hoca ile birlikte çalışıyor. Bu insanlar çok profosyonel. Malouda'nın trabzonspor ile isminin geçmesi ise bize transfer konusunda çok önemli.”şeklinde konuştu. Hacıosmanoğlu, “ Trabzonspor ile aramızda bir yabancı sorunu var ve sonunda bunuda halleteceğiz ve bunuda çözüyoruz Cech gitti böylelikle bir kadro açıldı ve onun yerine görüştüğümüz bir oyuncu var onu alabiliriz.”dedi.

Hacıosmanoğlu, “Türk futbolunu kirleten insanların dışarı çıkması gerek. Fenerbahçe camisı ile bir sorunumuz yok orada sevdiğimiz saydığımız insanlar var. ben gittim Fenerbahçe'de oturum çayımı içiyorum fenerbahçeliler benimle fotoğragaf çekiliyor. Bu sürüçte herkes suçlu FİFA suçlu cemaatlar suçlu,TFF suçlu ama sahtekar bir adam var askerlikten bile kaçmış yüz kızartıcı suçtan çürük raporu almış bir adam var. bu ülkede birinci sırada manşet oluyor. Bunları türk futbolunu dışarı atmakl derdimiz. Ben Kayserispor başkanını tehdit etmişim. Ben Recep Mamur'a destek verdim. Kendisi gelmiyor temsilci yolluyor. Onu başkan seçseydik emek hırsızı başkan seçildi diyecektiler. Hırsızların istediği adamı ben başkan seçmem. Kayserispor Başkanı Recep Mamur Trabzon'a yakışmayanlar var burada diye konuştu.Bunun üzerine bende dedim ki adam gibi konuş senin bu adamlar bu hırsızlara senin taraftarın bunlara hesap sormuş sen bunlar ile yan yana olursan yanlış olur. Çıktılar açıklama yapıyorlar yaptıkları açıklama ortada diyorlar ki üçüncü sınıf mafya. Benden mafya olmaz bizim oralardan kabadayı çıkar. Bunuda biz yapsak birinci sınıf yaparız. Yarın herkes fenerbahçe'yi haksız bulacak ben fenerbahçe yerinde olsam onu kovarım.”şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor