Hacıosmanoğlu, Demirören'le görüşecek!

 Bir süre önce Trabzonspor Tesisleri'ni ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu arada Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç'lyas görüşen Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamalarda bulundu. Başkan Hacosmanoğlu, Federasyon Başkanı Demirören'le de bir ara

Hacıosmanoğlu, Demirören'le görüşecek!


 Bir süre önce Trabzonspor Tesisleri'ni ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu arada Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç'lyas görüşen Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamalarda bulundu. Başkan Hacosmanoğlu, Federasyon Başkanı Demirören'le de bir araya geleceğini açıkladı.
Yıldırım Demirören'le süreci değerlendireceğini belirten Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Önemli milli maçlarımız olduğu için bu süreçte sessiz kaldık. Ama yapacağımız görüşmede gerekenleri söyleyeceğiz, bu pisliği temizlemesini isteyeceğiz. Sürekli olarak, (Kupamızı verin) diyerek bu işi magazinleştirmeyeceğiz. Herkesin direncini kırarsanız haklı olduğunuz davada, hakkınız size teslim edilir. Türkiye Futbol Federasyonu, bu yanlışı düzeltmezse UEFA ve FIFA devreye girecek ve gerekeni yapacak. Biz de UEFA’nın ardından FIFA’nın devreye girmesi için gerekeni yaparız. Hangi kurumların ne yapacağını, nerede devreye gireceğini çok iyi biliyoruz."

"TRABZONSPOR’U SAVUNMA NOKTASINDA LİMİTİMİZ YOK"

Haklı oldukları bu davadan asla vazgeçmeyeceklerini de vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"Hukuki çerçevede mücadelemizi vereceğiz. UEFA’nın yaptırımı olacağı düşüncesindeyim. Onlar yapmazsa FIFA devreye girecektir ve bu kez yaptırım daha ağır olacaktır. O yüzden Futbol Federasonu gerekeni yapmalıdır. Haklı olduğumuz davada Trabzonspor’u gerektiği gibi temsil edeceğiz. Bu olay ortaya çıktığı ilk günden itibaren benim bu sürecin üzerine nasıl gittiğimi herkes çok iyi biliyor. Trabzonspor’un haklarını savunma noktasında bizim limitimiz yok. Hakkımızı alana kadar Trabzon insanına yakışan her türlü mücadeleyi vereceğiz."

"TAKIMDA 1461 RUHUNU İSTİYORUZ"

Ligde alınan başarısız sonuçların ardından çok eleştirilen teknik direktör Mustafa Akçay’a destek veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımı başarıya taşıyacağına inandığını söyledi. Hacıosmanoğlu, teknik direktör Akçay’ın takıma 1461 Trabzon’daki ruhu yansıtacağına inandığını belirterek, "Biz hocamızın 1461 Trabzon’daki gibi gençlere şans vereceğine ve o ruhu sahaya yansıtacağına inanıyoruz. Bu konuda daha cesaretli olmalı. Biz onun arkasındayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor