Hacıosmanoğlu bombaladı

TFF başkanlığı için aday olmak isteyen ama destek bulamadığı için çekilen İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un geçen sezonun şampiyonluk kupasına dair beklentisi hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.Türkiye Futbol Federasyonu başkan aday adayı olan ancak

Hacıosmanoğlu bombaladı

TFF başkanlığı için aday olmak isteyen ama destek bulamadığı için çekilen İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un geçen sezonun şampiyonluk kupasına dair beklentisi hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu başkan aday adayı olan ancak ardından çekilen İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisini desteklemeyen Trabzonspor yönetimine sert çıktı.

Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım, Türk futbolunu cezaevinden yönetiyor. Biz de yönetiminde 5 Fenerbahçeli üyenin olduğu Yıldırım Demirören'i destekledik.

Ayrıca başkanımız Sadri Şener, bu federasyona inanarak kupa alacağını mı sanıyor? Bu federasyon ona ancak çay kupası verir" eleştirisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler