Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım buraya gelecek"

İlhan Cavcav’ın başkan seçildiği Kulüpler Birliği Vakfı'nın dün Ankara'da yapılan seçimli olağanüstü genel kuruluna Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu damga vurdu. Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu toplantıya katılmayan Fenerbahçe'nin vekaletinin k

Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım buraya gelecek"
İlhan Cavcav’ın başkan seçildiği Kulüpler Birliği Vakfı'nın dün Ankara'da yapılan seçimli olağanüstü genel kuruluna Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu damga vurdu.
 
Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu toplantıya katılmayan Fenerbahçe'nin vekaletinin kendisinde olduğunu söyleyen  Kayserispor başkanı Recep Mamur’a ağır ifadeler kullandı.
 
Kayseri başkanı Mamur’un Fenerbahçenin vekaletinin kendisinde olduğunu söylemesi üzerine  Hacıosmanoğlu, "Kulüp başkanlığı sıfatı bile bulunmayan bir şahsın seçim için vekalet vermesi kabul edilemez. Bu vekalet geçerli değil. Bu tavır burada bulunan herkese hakarettir. Böyle bir şey kabul edilirse çeker giderim" şeklinde tepki gösterince ortam bir anda gerildi.
 
 AZİZ YILDIRIM DA BURAYA GELECEK" 
Sarı-Lacivertli kulüp adına kimsenin toplantıya gelmemesi ve Kayseri Başkanı Recep Mamur'a vekalet verilmesi ise Trazonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu çileden çıkarttı.

TÜRK FUTBOLUNUN EMEK HIRSIZI"

Sinirlerine hakim olamayan Hacıosmanoğlu, "Emek hırsızlarının, Türk futbolunun ırzına geçenlerin vekaletiyle başkanlık yapılamaz" ifadesiyle Kayseribaşkanı Recep Mamur'un başkan adaylığına karşı çıktı . Bu sözlerin ardından tansiyon yükselirken, Hacıosmanoğlu vekaletin oylanmasını istedi.  Ortamın sakinleşmesinden sonra Fenerbahçe'nin vekaleti konusunda oylama yapıldı. Oylamada vekalet 1'e karşı 16 oyla reddedildi. 

 

SAHTE ÇÜRÜK RAPORU VAR

Ardından tepkisini sürdüren Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: "Askerlik en büyük kutsal görevdir. Biz çok şükür askerliğimizi yaptık. Ama Aziz Yıldırım sahte çürük raporu alarak askerliğini yapmadı. Askerliğini yapmayan, Türk futbolunun emek hırsızı bizim olduğumuz yerde olamaz,oraya  gelemez"dedi

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu , "Türk futbolunu ahlaksızlardan ve her türlü kirlilikten kurtarmamız gerek. Vakıf olarak öncelikli görevimiz bu " şeklindeki sözlerine Mamur, "Bugüne kadar kimseyi satmadım, bundan sonra da satmam" dedi.
 
"BU İŞ BÖYLE OLMAYACAK" 
Beşiktaş'ı temsil eden Deniz Atalay devreye girdi ve "Bu iş böyle olmayacak. Burada yaşananlar bize yakışmıyor. Ben Vakıf başkanlığı için İlhan Cavcav'ı öneriyorum" teklifini getirdi. Başkanlığa aday olan G.Antep başkanı İbrahim Kızıl ve ve Kayseri başkanı Recep Mamur adalıktan çekilince, yapılan oylamada 1 yıl süreyle Cavcav ikinci kez vakıf başkanlığına seçildi.
 
 Başkan vekilliklerine ise Antalya Başkanı Güntekin Gencer ile Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan geldi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor