Hacıosmanoğlu: 3-5 çapulcu...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe - Trabzon mücadelesi sonrasında yaşanan olaylara değindi. Telegol Programı'na gece yarısı bağlanan bordo-mavililerin başkanı, maç sonrası taraftarlarla girdiği münakaşaya değindi.İşte Hacıosmanoğlu'nun

Hacıosmanoğlu: 3-5 çapulcu...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe - Trabzon mücadelesi sonrasında yaşanan olaylara değindi. Telegol Programı'na gece yarısı bağlanan bordo-mavililerin başkanı, maç sonrası taraftarlarla girdiği münakaşaya değindi.

İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri:

"Arabaya bindik ve basın mesubu arkadaşlarla konuşurken hakemi nasıl satın aldın dediler. Arabaya bindik ve arabayı garajı çektik, kepenk de kapandı. İçeride yine bir kargaşa çıktı. Emniyet müdürü arkadaş benim yeğenime yumruk attı ve provoke etti."

"BANA BİLGİ VERİLMEDİ"

"Suat Ekici diye emniyet müdürü arkadaş maçtan sorumlu olduğunu söyledi ve olay çıkması durmunda beni araması gerektiğini söyledi. Polisin böyle olaylarla karşılaşmasını istemem, bana hiçbir bilgi verilmedi şuradan çık diye. Benim Fenerbahçe taraftarıyla problemim olamaz ki, herkesle oturuyorum çay içiyorum, fotoğraf çektiriyorum. Ben olay çıkmasını istemem ki."

"SÜLALEMİ ÇAĞIRIP ÇIKARIM"

"Biz terörist değiliz, burası benim vatanım sitediğim gibi çıkarım. Bana çıkabilseydin niye çıkamadın dedi müdür yardımcısı. Dedim sen çek polsini. Ben çağırırım 7 sülalemi çıkarım buradan. Fenerbahçeli akrabalarımı çağırırım. Bizim protokolde hiçbir problemimiz olmadı, Kimse bir şey demedi bir şey. Ben bilseydim olay çıkacağını sabaha kadar statta beklerdim. Bana çıkmamam gerektiği konusunda hiç kimse bir şey demedi. Bana kimse dur demedi. Ben orada 1 kişinin burnunun kanamasını istemem. Bu olayları provoke eden emniyet müdür yardımcısı. Arkadaşlarımızla münakaşa etti."

"3-5 ÇAPULCUNUN YAPTIĞINI..."

"Biz Allah'a inancı olan insanlarız. 3-5 çapulcunun yaptığını biz Fenerbahçe camiasına mal edemeyiz. Fenerbahçe'yi ve Tük futbolunu kirleten insanlara karşı durduk durmaya da devam edeceğiz. Allah'a dua ediyorum Türk futbolu da Fenerbahçe'de bunlardan kurtulsun. Bu olayı organize edenler bunun bedelini öderler."

"Bu pisliğe katlananlar içinde boğulurlar. Bu işin FIFA kanadı da var. Adalet tecelli edecekç Biz hukuki mücadelemizi veriyoruz. Bu namus davasıdır. İnsanın canının koyduğu ve defa ettiği noktadır namus davası."

"HOCAMIZDAN MEMNUNUM"

"Hocamızdan Allah razı olsun. Herkesin eksiği olduğu gibi hocamızın da eksiği var ama niyet önemli. Kadroda da eksikler var. İyi oyuncular aldık, ama yine yeterli değil. Bizim aldığımız gemi batmış bir gemi.

ÜNAL KARAMAN'I BEN GÖREVDEN ALDIM

Başkan Hacıosmanoğlu, Ünal Karaman'ın istifası ile ilgili sorulan bir soru üzerine ''Ünal Karaman'ı ben görevden aldım'' dedi.

PROVAKASYON VARDI

"Kadıköy'de provaksyon vardı. Maç bitti ve ben de çıkmak istedim. Sahadaki olaylardan bile haberim yok. Soyunma odasına falan inmedim. Neden ineceğim? Ben, berabere kalınca soyunma odasına gidip takımı tebrik eden baskanlardan değilim. Üzülüyorum, keşke maçtan 1 saat sonra çıksaydım da bu olaylar yaşanmasaydı. Ceza önemli değil, burada önemli olan sistemsizlik. Ben Kıbrıs Rum Kesimi'ne gittim, orada bile bunlar yaşanmadı. UEFA kırmızı nokta koymuştu maça, ama tek bir olay yaşanmadı."

"ORGANİZASYON VARDI"

"Maçtan sonra kesinlikle bir organizasyon vardi, buna inanıyorum. Ben Fenerbahçe'de Kalamış'ta oturuyorum, bir olay olmuyor. Benim Fenerbahçe camiasıyla işim yok. Fenerbahçe camiasi şapkasını önüne koysun düşünsün. Türk futbolu artık bu adamlardan kurtulsun. Fenerbahçe camiası hiç mi düşünmüyor bu olanları, yeter artık. Yaşanan olaylara gerçekten cok üzülüyorum ama bunların sebebi de ben değilim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor