Hacı Yıldız Çok İddialı

Hacı Yıldız, kongrede aday olacaklarını ve Trabzonspor'u yine ülkenin en büyük takımı yapacaklarını belirtirken, mevcut yönetimin yanlışlar yaptığını dile getirdi.

Hacı Yıldız Çok İddialı


Hacı Yıldız, kongrede aday olacaklarını ve Trabzonspor'u yine ülkenin en büyük takımı yapacaklarını belirtirken, mevcut yönetimin yanlışlar yaptığını dile getirdi

Bu Yönetim Başarısız
Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak kongreye uzun bir süre kalmasına karşın kulisler hareketlenirken, bir süre önce başkanlığa adaylığını koyacağını açıklayan eski boksör ve yönetici Hacı Yıldaz, mevcut yönetimin başarısız olduğunu vurguladı. Yıldız, iyi bir ekiple yola çıkıp, Trabzonspor'u her alanda lider yapmak istediklerini belirtirken, Bunun yolu da gerçekten spor yöneticiliğini bilen, ufku geniş bir ekiple yola çıkmaktır dedi. Mevcut yönetimin her alanda büyük hatalar yaptığını ve bedelini Trabzonspor'un ödediğini ileri süren Hacı Yıldız şunları söyledi:

Yanlıştan Ders Almıyorlar
Transferde rakipleriniz Roberto Carlos'u alırken siz, 'Ben transferde onlarla yarışmıyorum' diyemezsiniz. Siz daha iyisini, kalitelisini almak durumundasınız. Ne yazık ki bu yönetim çok sayıda oyuncu almasına karşın, bunlardan ancak 2-3 tanesi verimli olabildi. Diğerlerinin maliyeti yüksek olduğu için kulüp 30 milyon YTL borcun altına girdi. Önümüzdeki dönemde bu borcun artması kaçınılmazdır. Çünkü yanlış işler yapılıyor. Yanlıştan da ders alınmıyor. Kendi yıldızlarını satarak, bütçeyi doğrultmaya çabalıyorlar. Stat projesi adı altında insanların umutlarıyla oynuyorlar

Biz Daha İyi Yönetiriz

Biz bu yönde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bir ekibiz. Ekibimizde çok sayıda kaliteli işadamı var. Ekonomik gücümüz de, lobimiz de ve bilgimiz de var. Bunları Trabzonspor için neden kullanmayalım. Ekip olarak listenin önemli bölümünü Trabzonlu arkadaşlardan seçeceğiz. Bir bölümünü de İstanbul, Antalya, Ankara, Bursa gibi illerdeki Trabzonspor'a gönül vermiş, ekonomisi güçlü, spor kulübü yönetme kültürü olan insanlardan seçiyoruz. Bu ekibin de projesi olacak. Antalya ve çeşitli illerde turizm yatırımı için arsalar bulduk. Spor tesisleri yaparak kulübün gelirlerini katlayacağız dedi.

Taraftarla Omuz Omuza
Trabzonspor'un çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini söyleyen Hacı Yıldız, Artık bir anlayış değişikliğine ihtiyaç var. Uzun bir süredir taraftarlarla ilişkiler içindeyiz. Onların da büyük teveccühünü aldık. Göreceksiniz, taraftarla omuz omuza verip, başarının yollarını birlikte arayacağız. Yıldızsa yıldız alacağız. Altyapıdan oyuncu çıkarmaksa bunu da başaracağız. Trabzonspor'u yeniden o efsane diye anılan dönemlerdeki gibi güçlü kılacağız. Ben Trabzonspor'da 2 kez yöneticilik yaptım. Tecrübem de var. Asla dışardan gelip başkan adayı olarak kabul edilmeyeceğim diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor