Haber61.net'e büyük onur

Spor Yazarları’nın Oscar’ı sayılan TSYD Ödülleri, derneğin İstanbul Levent’teki tesislerinde düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Spor Genel Müdürü Mehmet

Haber61.net'e büyük onur
Spor Yazarları’nın Oscar’ı sayılan TSYD Ödülleri, derneğin İstanbul Levent’teki tesislerinde düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan birer konuşma yaptı.
 
2012 Spor Yazarları Armağanı Yarışması’nda dereceye giren gazeteciler ödüllerini aldı.
TSYD’nin Levent’teki tesislerinde düzenlenen ödül töreninde gerçekleştirilen görkemli törene Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Baykan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, MHK Başkanı Zekeriya Alp, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, PTT Basın Müşaviri Ümit Yeşildağ, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, TSYD eski başkanları Attila Gökçe, Esat Yılmaer,  spor yazarları ve spor camiasından davetliler katıldı.
 
Melih Gümüşbıçak’ın sunumunu yaptığı gecenin açılış konuşmasını TSYD Başkanı Naci Arkan yaptı.  Arkan, “Bizim için çok anlamı olan bu gecede değerli spor dostlarını bir arada görmekten mutluluk duyuyoruz. Spor yazarlarının emeklerini titizlikle taçlandırmak için branşlarında usta jüriler oluşturduk. İnce eledik, sık dokuduk. Ödül kazanan meslektaşlarımı içtenlikte kutluyorum” dedi.
 
2012 spor yazarları Armağanı yarışmasında Trabzon’dan 4 meslektaşımız ödüle layık görüldü.
 
İnternet de spor gazeteciliği dalında, haber61.net’ den Turgay Beşyıldız ‘Anarşist ruhlu adam !..' yazısıyla 2. olurken, Yerel spor basını sayfa görseli dalında Karadeniz gazetesinden Tuncay Şükür 1. günebakış gazetesinden Ömer Salkı 3. haber dalında da Anadolu Ajansından 'Koş Emrah koş' adlı eseriyle Selçuk kılıç 3.'lüğe hak kazandılar.
 
Turgay Beşyıldız ve Ömer Salkı törene katılıp ödüllerini alırken, Selçuk Kılıç ve Tuncay Şükür, İstanbul’daki törene katılamadı. Kılıç ve Şükür‘ ün ödüllerini ise onların adına TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın aldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor