Güya anne olup doğruyu gösterecekler

 Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaşması sırasında o sezon Fenerbahçe’de forma giyen Emre Belözoğlu’nun karşılaşma sırasında Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Zokora’ya ırkçı söylemlerde bulunması Türk futboluna so

Güya anne olup doğruyu gösterecekler

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaşması sırasında o sezon Fenerbahçe’de forma giyen Emre Belözoğlu’nun karşılaşma sırasında Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Zokora’ya ırkçı söylemlerde bulunması Türk futboluna soğuk duş etkisi yaratmıştı.

2012- 2013 sezonun 5. Haftasının son maçında Fenerbahçe ile Şükrü Saraç Oğlunda karşılaşan Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Zokora’ya bu seferde Fenerbahçeli iki bayan taraftar hakaret etti.

Bir anda kadın olduklarını unutan iki Fenerbahçeli bayan taraftar başlarına siyah poşet geçirerek ellerinde ‘NEGRO’ yazan siyah renkli bisküvi ile kendilerine yakışmayacak hareketlerde bulundular. Zenci kelimesinin İngilizce anlamı olan ‘NEGRO’ marka bir ürünü kullanarak böyle bir amaçsız hareketlerde bulunan kadın seyircilerin spor karşılaşmalarında provokatörlük yapmalarına izin verilmemeli  

 

3.20120925090948.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor