"Güvenliğinizi Sağlayamayız"

 Trabzon'da oynanan karşılaşmada yaşanan olayları bahane eden Yeşilgiresun cephesi, 30 Mart’ta Giresun’da oynanacak olan Yeşilgiresun-Trabzonspor karşılaşmasında "Güvenlik" gerekçesiyle Trabzonspor taraftarını istemiyor. Yeşilgiresun Basketbol Kulübü Yöne

"Güvenliğinizi Sağlayamayız"

 Trabzon'da oynanan karşılaşmada yaşanan olayları bahane eden Yeşilgiresun cephesi, 30 Mart’ta Giresun’da oynanacak olan Yeşilgiresun-Trabzonspor karşılaşmasında "Güvenlik" gerekçesiyle Trabzonspor taraftarını istemiyor.

 Yeşilgiresun Basketbol Kulübü Yöneticisi Fatih DAMCI yaptığı açıklamada; "Gelmemeleri için biz görüşmelerimizi ve yazışmalarımızı yaptık. Gerekli emniyet tedbirlerimizi alamayacağımızı bildirdik. Onlara yazı gitti, henüz cevap gelmedi. Gelmemeleri taraftarıyız.

Çünkü herkes o maçı bekliyor. Hiç kimse bize Milli Piyango maçını ya da başka bir maçı sormuyor. Milli Piyango maçı çok önemli bir maç olduğu halde kimse onu sormuyor, herkes Trabzon maçını soruyor.  İl dışında bulunan arkadaşlarım Trabzon maçına onlara yer ayırmam için ricada bulunuyorlar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler