Gustavo Colman'a rahat yok

Gustavo Colman'ı kadrosuna katamayan Benfica, yeniden harekete geçiyor.Sezon öncesinde Gustavo Colman'ı kadrosuna katamayan Benfica, yeniden harekete geçti. Portekiz ekibi, Arjantinli oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.  Sezon başında Benfica'nın  s

Gustavo Colman'a rahat yok

Gustavo Colman'ı kadrosuna katamayan Benfica, yeniden harekete geçiyor.

Sezon öncesinde Gustavo Colman'ı kadrosuna katamayan Benfica, yeniden harekete geçti. Portekiz ekibi, Arjantinli oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. 
 
Sezon başında Benfica'nın  sözlü olarak teklif yaptığı Gustavo Colman, krız yaratırken Benfıca bır kez daha  devreye giriyor. Trabzonspor‘da kadro dış kalan ve ardından  sakatlık sorunu yaşayan Colman, Güneş'ten 10 günluk izin alıp ülkesine gitti.  
 
Benfica'nın, Arjantinli yıldızın durumunu yakından takip ettiği öğrenilrken. transferin son günlerinde iki önemli orta saha oyuncusu Axel Witsel ve Javi Garcia'yı satan Portekiz temsilcisi, bu isimlerin yerini dolduramadı. 
 
Ara transfer döneminde ilk iş olarak orta sahaya takviye yapmayı planlayan Benfıca da  listenin başında Colman var. 
 
Bu kez gidebilir
Portekiz kulübü Benfica, Gustavo Colman'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için çalışmalara başlarken eğer bu konuda bir soruna rastlanmazsa, ocak ayı beklenmeden Trabzonspor'un kapısını çalacak.
 
Trabzon'da mutsuz olan Colman'ın ise teklif gelmesi halinde Benfica'ya gitmek için yönetimden izin isteyeceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor