Güreş şampiyonası sona erdi

  Kayseri’de düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Atatürk Spor Salonu'ndaki şampiyonaya, Elazığ ve Manisa'da yapılan grup eleme müsabakalarında başarılı olan 300'e yakın sporcu katıldı. Müsabakaların Cumartesi gün

Güreş şampiyonası sona erdi

 

 Kayseri’de düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Atatürk Spor Salonu'ndaki şampiyonaya, Elazığ ve Manisa'da yapılan grup eleme müsabakalarında başarılı olan 300'e yakın sporcu katıldı. Müsabakaların Cumartesi günkü ilk bölümünde 42, 46, 58, 76 ve 85 kilolardaki sporcular mindere çıktı. Müsabakaların son gününde ise 50, 54, 63, 69 ve 100 kilolarda yarışmalar yapıldı. 

Şampiyona sonucunda kilolarında birinci olan sporcular ve kulüpleri şöyle: 42 kilo - Sergen Ay (Kayseri Gençlik Spor). 46 kilo - Batuhan Bozkurt (İstanbul Büyükşehir Belediye). 50 kilo - Ahmet İncili (İstanbul Kasımpaşa). 54 kilo - Abdi Sucu (İstanbul Kasımpaşa). 58 kilo - Ali Nail Tüfenk (İstanbul Büyükşehir Belediye). 63 kilo - Ensar Karabacak (Sakarya Hendek). 69 kilo - Emre Başar (İstanbul Güreş ve İhtisas). 76 kilo - Fatih Cengiz (Ankara MTA). 85 kilo - Berk Kılınç (Muğla Gençlik Spor). 100 kilo - Göktuğ Cıbır (İstanbul Büyükşehir Belediye)

 

Takım sıralamasında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü birinci, İstanbul Güreş İhtisas Spor Kulübü ikinci ve Kayseri Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu.

Şampiyonada dereceye giren güreşçilerin, Haziran ayında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda ve Temmuz ayında Polonya'da düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek milli takım aday kadrosuna alınacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor