Gurbetçiyi gelmeye ikna etti

  Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak'ın transferde rotasını Almanya'ya çevirdiği öğrenildi. Bulak'ın Sadri Şener ile yaptığı toplantıda yabancı oyuncu almayacaklarını gurbetçi bir veya iki oyuncu ile kadronun genişletirmek için ödenek talep ettiği bel

Gurbetçiyi gelmeye ikna etti

 

 
Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak'ın transferde rotasını Almanya'ya çevirdiği öğrenildi.
 
Bulak'ın Sadri Şener ile yaptığı toplantıda yabancı oyuncu almayacaklarını gurbetçi bir veya iki oyuncu ile kadronun genişletirmek için ödenek talep ettiği belirtildi. Trabzonspor'un stoper sıkıntısı olmaması nedeniyle Henrique-Aykut takasının devreden çıktığı, Volkan Şen için de resmi teklif gelmediğini söylediği bildirdi.
Geçen hafta Almanya'ya giderek daha önce izlenen futbolcular ve aileleri ile görüşen Giray Bulak'ın Şener'e, "Biz Almanya'da daha hiç gündeme gelmemiş futbolcuları izliyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyoruz" dediği öğrenildi. Öte yandan Bulak'ın Hoffenheim'dan ayrılması günmdemde olan Eren Derdiyok'u Türkiye'ye getirme konusunda ikna ettiği de gelen haberler arasında.
 
TRABZONSPOR, KLOSE'YE TEKLİF YAPTI MI?
 
Günün iddiası İtalya'dan geldi... calciomercato sitesi Lazio'nun sezon sonunda Chelsea tarafından sözleşmesi uzatılmayacak olan Frank Lampard'a sözleşme imzalatacağını, elindeki bir başka tecrübeli oyuncusu Miro Klose ile de yollarını ayıracağını yazdı. Site, daha önce Lazio ile Trabzonspor arasında kalan Alman oyuncunun önünde bu kez ABD ve Çin tercihinin olduğunu ama Klose'nin Avrupa'da kalmak için Trabzonspor'a bu kez evet diyebileceğini yazdı. Trabzonspor'un Klose'ye teklif yapıp yapmadığı ile ilgili bir yorum yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor