Gurbetçiler galibiyet sevinci yaşayamadı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Tepecikspor'a 2-0 mağlup olan Giresunspor, yenilgiyle yeniden düşme potasının içine girdi.Geçen hafta sahasında aldığı galibiyetin ardından iki basamak birden çıkan yeşil beyazlılar, bu hafta Turgutluspor'un Sakaryas

Gurbetçiler galibiyet sevinci yaşayamadı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Tepecikspor'a 2-0 mağlup olan Giresunspor, yenilgiyle yeniden düşme potasının içine girdi.

Geçen hafta sahasında aldığı galibiyetin ardından iki basamak birden çıkan yeşil beyazlılar, bu hafta Turgutluspor'un Sakaryaspor'u, Ünyespor'un da Tarsus İdmanyurdu engelini tek golle geçmesinin ardından aldıkları, bu mağlubiyetle 16'ncı sıraya düştü. 
 
GURBETÇİLER GALİBİYET SEVİNCİ YAŞAYAMADI 
 
İstanbul'da yaşayan Giresunspor taraftarları, Tepecikspor deplasmanında alınan yenilginin ardından stattan bir kez daha üzgün ayrıldı. Yeşil beyazlı taraftarlar, takımlarının bu sezon İstanbul'da oynadığı Güngörenspor ile Sarıyer maçlarında da tribünleri doldurduklarını, bu maçlarda da stattan üzgün ayrıldıklarını söylediler. 
 
PENBE: "YENİLGİYİ HAK ETMEDİK" 
 
Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, Tepecikspor deplasmanında iyi oynamalarına rağmen yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek "Bu güzel oyunla yenilmemeliydik" dedi. Göreve başladığı günden bu yana en iyi oyunlarını oynadıklarını kaydeden Ergün Penbe, şöyleb devam etti: 
 
"Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Yediğimiz gole kadar oyunun hakimi bizdik. Son 25 dakikalık bölüme girdiğimizde kendi bireysel hatamızdan golü yedik. Golden sonra biraz düşüş yaşadık ancak yine yakaladığımız pozisyon vardı. Son dakikada da ikinci golü yedik ve sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldık." 
 
TURGUTLUSPOR MAÇINA ODAKLANACAĞIZ 
 
Ergün Penbe, bu maçın artık geride kaldığını ve hafta sonu oynayacakları Turgutluspor maçına odaklanacaklarını ifade ederek şunları söyledi: 
 
"Maçtan sora oyuncularımla toplantı yaptım. Onlar da işin bilincindeler. Bizim kaybetmemiz, rakiplerimizin de kazanması durumumuzun ciddiyetini daha da artırdı. Hafta sonu Turgutluspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu doksan dakikaya çok iyi hazırlanmamız ve çok iyi konsantre olmamız gerekiyor. Tepecikspor karşılaşmasında kaybettiğimiz üç puanı Turgutluspor'u yenerek telafi etmemiz gerekiyor. Kazanmaktan başka çaremizin olmadığı bir maça çıkacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor