Gurbetci Bünyamın 1461’de

Bu sezon Bank Asya liginde mücadele edecek olan 1461 Trabzon kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yozgatspor’dan Trabzonlu kaleci Kubilay, 1860 München’den Gökhan ve İngiltere liginde Maidenhead United'den Mustafa Tiryaki‘yi renk

Gurbetci Bünyamın 1461’de

Bu sezon Bank Asya liginde mücadele edecek olan 1461 Trabzon kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yozgatspor’dan Trabzonlu kaleci Kubilay, 1860 München’den Gökhan ve İngiltere liginde Maidenhead United'den Mustafa Tiryaki‘yi renklerine katan 1461 bir gurbetçiyi daha renklerine kattı.

 

Bordo-mavi-beyazlılar Alman liginde Duisburg forması giyen 23 yaşanda 1.85 cm boyundaki Bünyamın Aksoy’lada anlaşmaya vararak bu futbolcuyla ön protokol yaptı.

 

1461, transferde bir kaleci bir savunma ve bir orta saha oyuncusa daha alarak dış transferi kapatacak.

 

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon dış transferin ardından A Takımdan teknik direktör Şenol Güneş tarafından 1461 Trabzon'a gönderilecek oyuncuların gelmesini bekleyecek.

 

BÜNYAMİN AKSOY KİMDİR

D. TARİHİ: 18. 05 1989

DOĞDUĞU İL: Duisburg

YAŞ:  23

BOY:  185 cm

UYRUK: Almanya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler