Güneş'ten yabancı oyuncu vetosu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş yabıncı oyuncu transferini veto etti.  Şenol Güneş, yabancı oyuncu sayısının fazla olduğu bir takıma yeniden yabancı oyuncu katmanın ekonomik ve teknik olarak yeni külfetler getireceğini belirterek “Yabancı sayımız

Güneş'ten yabancı oyuncu vetosu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş yabıncı oyuncu transferini veto etti.  Şenol Güneş, yabancı oyuncu sayısının fazla olduğu bir takıma yeniden yabancı oyuncu katmanın ekonomik ve teknik olarak yeni külfetler getireceğini belirterek “Yabancı sayımız zaten fazla. Gelecek iki oyuncu (Zokora ve Bamba) daha var önümüzdeki günlerde. 

Ya bu oyuncuları kaybedeceğiz ya gelen oyuncuyu kaybedeceğiz. Bunu yaşadık sezon başında. Aldığımız oyuncularda o sıkıntıları yaşıyoruz zaten. ‘Al al’ dediğimiz dönem vardı sezon başında. Şu anda tekrar ‘ver ver’ dönemine giriyoruz. Şu anda eksikliğimizi kapatacak yabancı oyuncu almamız gibi bir durum gözükmüyor.

Kendimizi akışa kaptırırsak  hem ekonomik külfet geliyor, hem de idari ve teknik hatalar yapmak zorunda kalıyoruz. Takımı yenileme adına yapılacak şeylerden, ekonomik kaybın yanında takım da teknik olarak olumsuz etkileniyor.”

 “BİR DE BENİM GÖZÜMDEN BAKIN”

 Yabancı oyuncu fazlalığının bir çok olumsuz yanı olduğunu ifade eden Şenol Güneş, “Bu durumda eldeki oyuncuları da kaybediyoruz. Şöyle değerlendirmeyin. ‘Bunlardan çok mu memnunuz, hataları yok mu?’. Tabi hataları var. Ama zaten orada sorun o yüzden var. Dışarıda kalan oyuncuların oynamadığı zaman etkilenmesini de hesaba katın. Sayının azalması bizi her zaman daha rahat hale gelir.

Oyuncunun da kafası rahat olur o zaman. Bu konuşulan konuların olumsuzluğunu sezon başından beri yaşıyoruz. Yeni bir şey değil. Kadro oluşturmada yapılan eleştirilere katılıyorum. Ama o eleştirilere bu boyuttan bakarsanız bize biraz daha hak verirsiniz.”

DEFANSTA OYUNCU ARAYIŞIMIZ YOK

 

Giray’ın Trabzon’a gelerek düz koşulara başlamasının ardından defansta oyuncu arayışları olmadığını da vurgulayan Güneş, transferle ilgili şunları söyledi:

 “Benim ağzımdan transferle ilgili bir beyanat olmadı. Benim ağzımdan çıkmayan sözlerle haber yapıp onların üzerinden yorum yapan arkadaşlarımız var. Onlar biraz daha dikkat ederse sevinirim. Söylemediğim şeyler üzerine yorum yapmak doğru değil. Yönetimle bir oyuncu muhakemesine girmedim. Giray geri geldiği için defansta bir oyuncu arayışımız yok. Yabancı sayısının fazlalığı var zaten. İstanbul medyası bunları yazabilir ama siz biraz daha dikkatli olursanız sevinirim. Çünkü ben söylemediğim, ağzımdan çıkmayan konularla yorum yapan arkadaşlara ne cevap vereceğim?”.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler