Güneş'ten taraftara forma

  Trabzonspor'un 2012-2013 sezonunda yiyeceği formalar TS Clup Sadri Şener Merkezi'nde tanıtılırken, forma tanımıtımına katılan yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir hayli heyecanlıydı.  Yeni sezon formalarını tanıtımı yapıladıkdan sonra Teknik Direkty

Güneş'ten taraftara forma

 

 

Trabzonspor'un 2012-2013 sezonunda yiyeceği formalar TS Clup Sadri Şener Merkezi'nde tanıtılırken, forma tanımıtımına katılan yönetim, teknik heyet ve futbolcular bir hayli heyecanlıydı.

 

dsc_0001.jpg

 

Yeni sezon formalarını tanıtımı yapıladıkdan sonra Teknik Direktyör Şenol Güneş, kendi poarasıyla satın aldığı "Çubuklu zafer" formasını taraftarlara attı. 

 

dsc_0119.jpg

 

Daha sonra mağazada sergilenmek üzere yine çubuklu zafer şeklindeki bir formayı imzalayan Güneş, bu sezon iç sahada oynayacakları bu formanın kendileri için uğur getiremesini diledi. 

 

 

dsc_0121.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor