Güneş'ten birliktelik vurgusu

Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonspor'un ulaştığı başarılarda en temel unsurun birliktelik olduğunu söyledi. Güneş, Trabzonspor başarılıysa bu tamamıyla başkanımızla, yönetim kurulumuzun idari anlayışı ve kendilerine verilen destekle orantılı olduğunu

Güneş'ten birliktelik vurgusu

Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonspor'un ulaştığı başarılarda en temel unsurun birliktelik olduğunu söyledi.

Güneş, Trabzonspor başarılıysa bu tamamıyla başkanımızla, yönetim kurulumuzun idari anlayışı ve kendilerine verilen destekle orantılı olduğunu belirtti.

Trabzonspor'u Trabzonspor yapanın birliktelik olduğu vurgusunu yapan Güneş "Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve medya başta olmak üzere camiamızın içindeki tüm unsurlar el ele verdiğinde çok daha büyük başarılara ulaşacağımız açıktır. Bu ortamı parçalamak isteyenlere izin vermemeliyiz. Başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulumuz takımımızın başarısı ve kulübümüzün daha sağlam temellere oturması adına ellerinden gelen azami çabayı göstermektedirler" dedi.

Kulübün işleyişiyle ilgili kararlar yönetim kurulu tarafından alındığını vurgulayan Güneş, alınan bu kararların ise kendileri tarafından uygulandığını söyledi. "Sağlıklı olan da budur" diyen deneyimli teknik adam, " Yönetimimiz daha önce görevde bulunanların hizmetlerine yenilerini katmakta, farklı projeler hayata geçirmekte ve başarılı işlere imza atmaktadır. Bugün Trabzonspor başarılıysa, bu tamamıyla başkanımızla yönetim kurulumuzun idari anlayışı ve bizlere verdikleri destekle doğru orantılıdır. Biz çalışanların görevi ise yönetim kurulumuzun kararlarını hayata geçirmektir" şeklinde konuştu.

Takım olarak beklenen ve hedeflenen sonuçlardan daha azına ulaşabildiklerini ifade eden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun sebepleri arasında sürekli farklı kulvarlar da üst üste müsabakalar oynamamızın etkisi büyük. Özellikle ilk devrenin sonuna kadar taraftarlarımızın da her zaman olduğu gibi sabırla bizi desteklemelerini ve takıma, oyunculara sahip çıkmalarını bekliyoruz. Hedefimiz devre arasına kadar özellikle ligi en az kayıpla kapatıp arayı iyi şekilde değerlendirmek olacaktır. Hep birlikte sabırlı olup, hoşgörülü davranmalı ve devre arasını beklemeliyiz. Oyuncularımızın iyi niyetli ve çalışma arzularında hiçbir eksiklik görmüyoruz. Onlarda ellerinden gelenin en iyisini takım için vermeye çalışıyorlar."

Şampiyonlar Ligi maçları başlamadan "Bu grupta her sonuç alınabilir" dediğini hatırlatan Güneş, "Gelinen nokta bunun kanıtı oldu. Biz İnter'i yendik. Inter CSKA Moskova'yı yendi. CSKA Moskova da bizi yendi. Son maç golsüz berabere bitti. Rusya'da oynadığımız son maçta puan alabilseydik, gruptan çıkmak için yakaladığımız avantajı korumuş olacaktık. Ancak puan durumuna baktığımızda ve CSKA Moskova ile aynı puanlara sahibiz. Yarış devam ediyor ve önümüzde oynayacağımız maçlar kaderimizi belirleyecek" ifadelerini kullandı.

Güneş, geriye değil ileriye bakmak zorunda olduklarını da belirterek "İki CSKA maçından dört puan hedeflemiştik. Hesaplarımızdan 3 puan geride kaldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor