Güneş'in mahallesinde mutlu son

Trabzon U19 Play-off müsabakasında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doğup büyüdüğü mahalle olan Hızırbey mahallesinin futbol takımı Hızırbeyspor mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlılar, Telekomspor ile golsüz berabere kalarak averajla Trabzon’u gru

Güneş'in mahallesinde mutlu son

Trabzon U19 Play-off müsabakasında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doğup büyüdüğü mahalle olan Hızırbey mahallesinin futbol takımı Hızırbeyspor mutlu sona ulaştı. 

Yeşil-Beyazlılar, Telekomspor ile golsüz berabere kalarak averajla Trabzon’u gruplarda temsil edecek 3 takım arasına adını yazdırdı. Trabzon U19 Play-Off müsabakaları bugün oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Hızırbeyspor, Telekomspor ile golsüz berabere kalırken, Play-Off grubunu averajla üçüncü sırada tamamladı ve Trabzon’u gruplarda temsil edecek takımlar arasında yer aldı. Hızırbey ile Telekom arasında oynanan ve son derece büyük çekişmeye sahne olan maç başladığı gibi 0-0 sona erince mutlu sona Hızırbeyspor ulaştı.

Hızırbeyspor ile birlikte Hekimoğlu Doğanspor ve DSİ Karadeniz'de Trabzon'u temsil edecek takımlar oldu.

Hızırbeyspor Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Baş, kendi gruplarında şampiyon olduktan sonra play-off müsabakalarından da başarı ile çıktıklarını belirterek, "Hedeflediğimiz gibi amacımıza ulaştık. Trabzon'u bölge gruplarında temsil etmeye hak kazandık ve en iyi şekilde Trabzon'u temsil etmek için mücadele edeceğiz.

Teknik heyetimize ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. Kadromuzla bir çok başarıya daha imza atacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor