Güneş'in maç sonu açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü maç sonu yaptığı açıklamalarda, cezalıda olsa, Federasyon kararı ilede olsa karşılaşmanın ambiansını bozduğunu ifade ederek şunları söyledi "Bugün için Alman Futbol Federsayonu seyircisiz oynama kararı almışsa buna uyacağız. N

Güneş'in maç sonu açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü maç sonu yaptığı açıklamalarda, cezalıda olsa, Federasyon kararı ilede olsa karşılaşmanın ambiansını bozduğunu ifade ederek şunları söyledi "Bugün için Alman Futbol Federsayonu seyircisiz oynama kararı almışsa buna uyacağız. Nasıl sahamızda bir ceza aldığımızda seyircisiz oynama şansı doğuyorsa,bu da olabilir, bunu düzeltmek için el birliği içinde olmamız gerekir, Sahada taşkınlık yapmamak gerekiyor, Bizde arzu ederizki seyirci ile oynayalım seyirci ile bütünleşelim ama tabi bunu yaparken ölçülü kurallara bağlı yaşayalım. Bizim taraftarda bizi seviyor peşimizden geliyor ama bugün için seyircisiz oynanması gereken bir maçtı öyle oldu. Bizim için bu karşılaşma bir hazırlık maçıydı diğer maçların üzerine bir maç daha koymuş olduk. Maçın ambiansı iki takımda hazırlık döneminde  dikkatli olmaya çalıştı zaman zaman sertlikler oldu ama iyi maç oldu. Genelde oyun kontrolü bizdeydi o sevindirici. Çoğu oyuncuyuda oynattık son müsabaka olduğu için her hangi bir sıkıntı yaşamak istemedik Mustafa'ya bir darbe geldi onun dışında ciddi boyutta bir sakatlık yok umarım ki hiç bir sıkıntı olmadan döneriz. Takımın genel havası, arkadaşların iyi niyeti, çalışması iyi. Bugün de pas olarak iyi tabi oyuna göre, skora göre zaman zaman pas yapmaya çalıştık ama bir kaç tane dikkatsiz pozisyonlarımız oldu. Ama daha fazla pozisyon üreten ve oyuna hakim olan bizdik."

Kamp döneminin sonuna gelndiğine takımın umduğu seviyenin ne kadarına geldiği şeklinde sorulan soruya Tecrübeli hoca "oyuna göre, maçın durumuna göre oynama özelliğimizi geliştirmek durumundayız. Bugün daha çok pas yaptık savunmadan pasları öne taşıyabildik özellikle ilk 15-20 dakika ikinci devre oyunu kontrol ettik ve çabuk çıkış yaptık İkinci yarıda pas yaptık yani maçın içerisinde her bölümde ayrı ayrı şeyler uygulamaya çalıştık.Rakipte ikinci yarının belli bölümlerinde özellikle kendi sahasında kalıp, alan kapatarak kayarak oynamaya çalıştı orada biz oyunu kontrol ettik ama bir kaç hamlede oyun kontrolünü kaybeden oyuncularımız oyun disiplininden kopunca rakibin oyuna katılmasını sağladı. O tip oyuna tahrik olmadan oynayabilirsek yani kendi oyunumuzu oynadığımız zaman daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Olumluyduk" şeklinde cevapladı.

Son 10 dakikada ki Trabzonspor'un oyundan düştüğü ve bunun kampın yorumuna bağlanıp bağlanamayacağı şeklindeki soruya Güneş şu cevabı verdi "Birazda oyuncuların o pastan sonraki atak ta etkili iş yapmamak ve arkasından kaçan pozisyondan sonra oyun disiplinini kaybedince, kendi sahamıza çekilince rakip tede özellikli oyuncular devreye girince o zaman rakip daha iyi göründü. Onun dışında genelde biz de iyiydik"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor