Güneş'in kardeşinden acı itiraf

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Bahattin Güneş, Çaykur Rizespor'un çöküşüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Maçı stres altında oynadıklarını belirten Güneş, "İyi bir yönetim kurulumuz var. Mağlup oluna

Güneş'in kardeşinden acı itiraf

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Bahattin Güneş, Çaykur Rizespor'un çöküşüyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Maçı stres altında oynadıklarını belirten Güneş, "İyi bir yönetim kurulumuz var. Mağlup olunabilir, ama böyle mağlup olmamalı idik. Demek ki bir şeyleri sahiplenemedik. Oyuncumuz kırmızı kartla dışarıya atılıyor, oyun düzenimiz bozuluyor. Rakip iyi pas yaptı. Oyuncularımızda da belirli bir yerden sonra yorgunluk başlıyor.

Rakibin maçlarını izledik. Rakibe göre tedbirler aldık. Ama yine aynı şekilde gol yedik. Kimseyi suçlamak istemiyoruz, ama böyle mağlup olmamalı idik. Demek ki disiplini sağlayamıyoruz'' dedi.

Elazığspor'un Trabzonlu olan Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise alınan sonucun kendilerini bir hayli memnun ettiğini belirterek, "2-0 mağlup durumdaydık. Ama sonra toparladık. Yaptığımız değişikliklerle oyuna ağırlığımızı koyduk. 

Rakibimizin 10 kişi kalması da bize avantaj sağladı. 3-1 mağlup duruma düştükten sonra maçı çevirmek olağanüstü güzel. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Golleri paylaştırarak bütün oyuncularımız atıyor.

Bu da güzel bir durum'. İyi gidiyoruz ama önemli olan bunu devam ettirmek. Süper Lige çıkma mücadelesi son haftaya kadar gider'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler