Güneş'in GS'ye yenilgisi yok

Trabzonspor, Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, takımın başına geldiği yeni dönemde Galatasaray'a karşı yenilgisi bulunmuyor. İki takım arasında oynanan son 3 maçta bordo-mavili takım gülen taraf oldu. Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında kendi saha ve seyi

Güneş'in GS'ye yenilgisi yok

Trabzonspor, Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, takımın başına geldiği yeni dönemde Galatasaray'a karşı yenilgisi bulunmuyor. İki takım arasında oynanan son 3 maçta bordo-mavili takım gülen taraf oldu.
 Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, tüm hesapları 3 puan üzerine yapıyor. Ligde son 3 maçtır galip gelemeyen bordo-mavililer, sarı-kırmızılı takımı yenerek yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

GÜNEŞ'İN, GALATASARAY'A KARŞI YENİLGİSİ YOK.
 Trabzonspor ile 1 Aralık 2009 tarihinde sözleşme imzalayan teknik direktör Şenol Güneş, takımın başında olduğu günden beri Galatasaray ile oynadığı lig maçlarında rakibi karşısında yenilgisi bulunmuyor. Güneş yönetiminde sarı-kırmızılı takım ile oynadığı son 3 maçı da kazanan Trabzonspor, yarın rakibi karşısında 3 maçtır süren yenilmezlik unvanına bir yenisini daha eklemek istiyor.
 Trabzonspor, ligde rakibi karşısında en son yenilgisini Hugo Broos yönetiminde 18 Kasım 2009'da ligin 9.haftasında 4-3'lük skor ile almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler