Güneş'in Fenerbahçe planı

Deplasmanda en son galibiyetini Beşiktaş karşısında elde eden Trabzonspor, Süper Final'de Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçı yeniden yükseliş maçı olarak görüyor. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalmasına rağmen normal sezonu ilk d

Güneş'in  Fenerbahçe planı

Deplasmanda en son galibiyetini Beşiktaş karşısında elde eden Trabzonspor, Süper Final'de Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçı yeniden yükseliş maçı olarak görüyor.

 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalmasına rağmen normal sezonu ilk dört içinde bitirerek Süper Final'de üst basamakları hedefleyen Karadeniz ekibi, Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacağı maçta tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor.

senol-gunes-kanarya-avinda.jpg

 

Deplasmanda Beşiktaş ve Galatasaray'a kök söktüren Trabzonspor, Sarı-lacivertli takımı da aynı taktikle devirmenin planlarını yapıyor. Deplasmanda en son galibiyetini Beşiktaş karşısında 2-1'lık skor ile alan Bordo-mavililer 3 maçtır dış sahada kazanamamanın acısını ezeli rakibinden çıkarmanın planlarını yapıyor.

 

Ligin ilk yarısında oynadığı derbileri kaybeden ancak ikinci yarıda ise Beşiktaş'ı 2-1, Galatasaray ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, takımının derbilerdeki performansından memnun olurken, oyuncuların farklı bir motivasyonla zorlu maça hazırlıyor.

 

Oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde İnönü Stadı ve TT Arena Stadı'nda gösterdikleri performansı göstermeleri halinde Fenerbahçe karşısında galip gelebileceklerini belirten Güneş, "Süper Final'de üst basamakları zorlayabilmemiz için mutlak kazanmamız gereken bir maç. Fenerbahçe taraftarının atmosferi nasıl etkilediğini biliyoruz.

Bunu lehimize çevirmemiz için topun sürekli bizde kalması çok önemli. Gelecek olan tepkilere ve yaşanması muhtemel bir takım hadiselerin dışında kalarak futbolunuzu oynamazı istiyorum. Hakemle ve taraftara karşı bir davranış içinde olmanızı istemiyorum. Sadece futbolun gereklerini yerine getirmenizi bekliyorum. Sahamızda oynadığımız maçta yaşananları hep birlikte gördük. Camiamızın bu maçta bizden zafer beklediğini unutmayın" dediği öğrenildi.

 

GÜNEŞ, DERBİNİN ONBİRİNİ KAFASINDA BELİRLEDİ

Sahasında uzun süredir yenilmeyen rakibi karşısında sürpriz yapmaya hazırlanan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş de Fenerbahçe'yi devirecek planlara son şeklini verirken sahaya süreceği ilk on biri ise hemen hemen belirlemiş durumda.

 

Fenerbahçe maçına kalede Tolga ile başlayacak olan Güneş'in savunmada Serkan, Giray, Mustafa, Cech, orta alanda Zokora, Colman, Alanzinho, Olcan ileride ise Halil ve Burak şeklinde çıkması beklenirken, Güneş'in hafta içinde yapılan çalışmalarda Serkan Balcı'yı orta sahada denediği gözlenirken savunmada ise Giray-Glowacki ikilisine dönebileceği de belirtiliyor. Volkan'ın yerine ise son haftalardaki performansı ile beğeni toplayan Halil Altıntop'a şans vereceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler