Güneş Videoton 11'ini arıyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Videoton maçının taktiğini denedi. Trabzonspor, Perşembe günü Avrupa ligi Play-Off karşılaşmasında karşı karşıya geleceği Videoton maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo- Mavililer dünkü çalışmanın bitimine yak

Güneş Videoton 11'ini arıyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Videoton maçının taktiğini denedi.

 

Trabzonspor, Perşembe günü Avrupa ligi Play-Off karşılaşmasında karşı karşıya geleceği Videoton maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo- Mavililer dünkü çalışmanın bitimine yakın bordo mavililer iki takım halinde taktik bir çalışma yaptı.

 

Güneş’in Videoton maçının taktiğini denediği çift kale maçta teknik direktör Şenol Güneş  as kadroyu şu isimlerden oluşturdu:

Onur, Serkan, Bamba, Giray, Celustka, Sapara, Zokora, Colman, Volkan, Halil, Olcan.

 

Antrenmanın ortalarına doğru bir pozisyonda ayağı çime takılan Henrique kısa bir süre sakıtlık geçirdi. Tedavisi saha içinde yapılan Henrique çalışmayı yarıda bırakarak düz koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler