Güneş Teknik ekipte değişikliğe gidiyor

Haber61.net  Teknik heyette revizyon mu(tıklayın) ve Güneş Revizyona Gidiyor(tıklayın) haberleriyle ilk olarak okurlarına duyurduğu bu değişim için yeni isimler günyüzüne çıkmaya başladı.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ikinci yarısında tek

Güneş Teknik ekipte değişikliğe gidiyor

Haber61.net  Teknik heyette revizyon mu(tıklayın) ve Güneş Revizyona Gidiyor(tıklayın) haberleriyle ilk olarak okurlarına duyurduğu bu değişim için yeni isimler günyüzüne çıkmaya başladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ikinci yarısında teknik ekipte değişikliğe gidecek. Yönetim kurulunun bu konudaki fikirlerini kabul eden deneyimli teknik adamın yardımcılığı için eski yardımcısı Ünal Karaman  Tolunay Kafkas ve Hamdi Arslanın isimleri geçiyor. 

Yönetim kurulunun isteği üzerine teknik ekipte değişiklik yapma kararı alan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, başkan Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar ile İstanbul’da yaptığı toplantıda yeni yardımcı antrenörün kim olacağı konusunu tartıştı. Karşılıklı yapılan görüş alış verişinden sonra teknik ekipte değişiklik olması gerektiği fikrinde birleşildi. Buna göre yeni isim belirleme konusunda görüşmelere başlayacak olan Güneş’in bu konuda önümüzdeki günlerde yönetim kuruluna bir isim sunması bekleniyor.
 
Güneş’in teknik ekibinde bulunan Şeref Çiçek ve Özcan Bizati’den istediği verimi olamayan bordo-mavili kulüp, bu bölge için Trabzonspor’da futbol oynamış, camiayı bilen ve tanıyan bir ismi bu göreve getirmeye hazırlanırken, en şanslı isim Ünal Karaman. Karamandan sonra yardımcılık için  Tolunay Kafkas ve, Hamdi Arslan ’ın isimlerinin geçtiği öğrenildi.
 
Güneş'in ilk teklifi gecen yılkı yardımcısı Karaman'a yaptığı ve olumlu cevap aldığı öğrenildi. Karaman'ın Trabzonspor'da daha geniş yetkilerle göreve getirileceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler