Güneş takımı değişmeli oynatacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bol alternatifli kadrosunu değişmeli olarak kullanacak.Güneş'in Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için ayrı kadrolar şekillendirmesi bekleniyor.Trabzonspor'da, Süper lig ve Şampiyonlar Ligi için ayrı kadrolar şekillen

Güneş takımı değişmeli oynatacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bol alternatifli kadrosunu değişmeli olarak kullanacak.

Güneş'in Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için ayrı kadrolar şekillendirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da, Süper lig ve Şampiyonlar Ligi için ayrı kadrolar şekillendirmesi beklenen Güneş'in, her oyuncusundan yararlanmak istediği belirtildi. Özellikle bazı yabancı oyuncuların sınırlama nedeniyle ligde kadroya giremeyecek olması nedeniyle yerli oyunculara daha çok ligde görev vermesi beklenen Güneş, "Hak eden formayı girer. Bugüne kadar yaşanan forma rekabeti bundan sonra daha sıkı bir şekilde yaşanacaktır" dedi.

Bu arada yönetim de yeni sezon öncesi oyuncularına jest yapmaya hazırlanıyor. Yönetimin, tüm futbolculara yüklü miktarda bir ödeme yapma düşüncesinde olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler