Güneş neler dedi?

Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.Güneş, "Kendi sahamızda seyircimiz önünde üst üste 2. maçı kaybetmek güzel değil tabiki seyircimizden özür dileriz. Oyuna başlarken yavaş ve kopuk başladık ve ilk gelen pozisyonda golü yedik. İkinci yarı başında

Güneş neler dedi?

Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Kendi sahamızda seyircimiz önünde üst üste 2. maçı kaybetmek güzel değil tabiki seyircimizden özür dileriz. Oyuna başlarken yavaş ve kopuk başladık ve ilk gelen pozisyonda golü yedik. İkinci yarı başında da aynı oldu ve yine golü yedik. Rakibe karşı pozisyonlarımız var ama atmamız gerekenleri atmadık. Oyun üstünlüğüne rağmen bizde olmasına rağmen onların dirençli oynaması onların avantajıydı" dedi.

Güneş, "Fiziksel, zihinsel yorgunluklar direncinizi de düşürüyor bugün de onlardan biriydi. Daha hazır pozisyondayken golü atan takım için uğraşıyoruz. Beklentileri fazla olan bir takımız seyirci de oyuncu da bekliyor, bunlar gelmeyince moralmen kötü oluyoruz tabiki. Ama üzülmeye zamanımız yok, durupta üzülecek halimiz yok. Yarış devam ediyor hafta sonu yine maç var toparlanıp en iyi şekilde oynamamız gerekiyor. Durumumuzun iyi olmadığını bizde biliyoruz" diye konuştu.

Güneş, "Biz geldiğimizden beri diyoruz futbol oynayacağız. Bugün de böyle ha beceremedik eleştireceğiz, geliştireceğiz kendimizi ama biz saha dışında düşünmüyoruz saha içinde neler yapabileceğimizi konuşacağız. Daha iyisi için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor