Güneş Maçtan sonra konuştu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş 1-1 berabere biten Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın ilk yarısında beklenenden uzak olduklarını ifade ederek ”Üzüntülüyüz. Maçtan önceki isteğimiz maça yansımadı. Fiz

Güneş Maçtan sonra konuştu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş 1-1 berabere biten Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın ilk yarısında beklenenden uzak olduklarını ifade ederek ”Üzüntülüyüz. Maçtan önceki isteğimiz maça yansımadı. Fizik moral gücümüz oyun gücümüz oyunun başından beri, özellikle ilk yarıda oyunda olmadığımızı gördük. Özellikle rakibin iyi pas yapmasıyla sanki şok olmuş gibi özellikle oyunun kontrolünü kaybettik. Mersin kanat oyunlarında ve orta sahada baskı yapma anlayışında tamamen başarılı oldu, Biz ise buna karşı koyacak hareketlerde başarılı olamadık.

Bu da rakibin pas ve atak yapmasına neden oldu. Kesik kesik, biz bir hamle, onlar bir hamle yaptı. İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen rakibe geçti.

 

Janko'yu da kazanıp kendi sahamızdaki maçlarda avantaj elde etmeyi amaçladık, ikinci yarıda Yasin ve Olcanla kazanılan pozisyonlar da ara toplarla oldu. Janko'nun tam müsabaka formunu yakaladığını düşünmüyorum. Rakibi oynatmama düşüncemiz de doğru değildi.

 

Takımın aklı Şükrü Saraçoğlunda kaldı mı ?

 

Bütün bunları düşünülebilir. Maçı yaşayamadık. Bir iki oyuncumuz savaşçı olmaya çalıştı, rakipten top kazanmak için sayısal olarak eksik kaldık pas yaparken birbirimizle uyumumuz olmadı. Bu da kötü oyunun sonucuydu. Biz iki puanı kaybetme kuşkusu içindeydik onlar daha rahattı.Üç puan kazanma isteğini hayata geçiremedik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler