Güneş maç öncesi neler söyledi

 Trabzonspor Teknik patronu Şenol Güneş maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmada Şu ana kadar kaybedilen puanları geri getiremeyeceklerini ama Orduspor karşılaşmasını kazanarak lig yarışında bir adım öne geçmeleri gerektiğini söyledi.Rakip Orduspor'u

Güneş maç öncesi neler söyledi

 

Trabzonspor Teknik patronu Şenol Güneş maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmada Şu ana kadar kaybedilen puanları geri getiremeyeceklerini ama Orduspor karşılaşmasını kazanarak lig yarışında bir adım öne geçmeleri gerektiğini söyledi.

Rakip Orduspor'un haddini bilerek takım oyunu oynamaya çalıştığının altını çizen tecrübeli teknik adam rakipleri Orduspor için şöyle konuştu “Orduspor iyi futbol oynuyor, haddini bilerek takım oyunu oynamaya çalışıyor. Geçen yıl oldukça iyi işler yaptılar, kendi beklentilerinin üzerine çıktılar, biz ise tam tersine bu yıl daha iyi otnayarak iyi sonuçlar almaya çalışırken, kaybettiğimiz maçlar olumsuzluk yarattı”

Trabzonspor'un ilk 11'inde sahaya çıkan Emre için kendisine yöneltilen soruya Güneş "Emre'de diğer oyunvcular gibi bizim oyuncumuz. Çalışıyor, gayret gösteriyor. Emre'de diğer oyuncularımız gibi değerli bir oyuncu." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor