Güneş maç öncesi konuştu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş İBB maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş karşılaşma ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;Bugün buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir havada buradayız. Belki de kendi sahamızdan daha fa

Güneş maç öncesi konuştu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş İBB maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş karşılaşma ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

Bugün buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir havada buradayız. Belki de kendi sahamızdan daha fazla seyircimiz burada. Güzel oynayıp kazanmak istiyoruz.

Rakibimiz İstanbul BB 'nin çok koşan, dirençli bir rakip olduğunu bildiğimiz için bu maç daha çok çalışmamız gereken bir maç olacak. Biz hafta ortasında kupa maçı oynadık rakibimiz ise maç oynamadı. 120 dakika oynamanın yorgunluğu  üzerimizde olacak.

Bizim bu maçta fiziksel bir yıpranmamız olacak ancak moral açısından oyuncularımız iyi durumda olduğu için bu maça kupa maçı 11 inden değişiklik yapmadan çıkıyoruz. Yoksa yorgun olmayan oyunculardan bir kaç oyuncu değiştirebilirdim  .Umarım sahadaki oyuncularımız kendi oyun kalitelerini ortaya koyarlar.

Dediğim gibi oyuncularımız sahaya çıktığında ne verdiklerini hep birlikte göreceğiz.  Halil bugün yok. Halil Kasımpaşa maçından sonra belinde bir ağrı vardı. Birazda yorgundu, ondan dolayı 11 de düşünmediğim için kadroya almadım. Colman’da sakatlığı nedeniyle bu gün kadroda yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler