Güneş: Lige dört elle sarılmalıyız

Teknik direktör Şenol Güneş, şampiyonluk yarışına dahil olmak için kupadaki iki maçtan daha iyi oynamak zorunda olduklarını söylediTrabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, lig öncesi genel bir değerlendirmede bulundu. Kupada 3'te 3 yaparak grupta büyük

Güneş: Lige dört elle sarılmalıyız

Teknik direktör Şenol Güneş, şampiyonluk yarışına dahil olmak için kupadaki iki maçtan daha iyi oynamak zorunda olduklarını söyledi

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, lig öncesi genel bir değerlendirmede bulundu. Kupada 3'te 3 yaparak grupta büyük avantaj yakaladıklarını kaydeden Güneş, "Son iki maçımızda iyi oynadık. Ama daha iyi olmamız gerektiğini düşünüyorum.
 
Daha zor maçlar oynayacağız. Bu yüzden tempomuzu artırmamız gerekiyor" diye konuştu.
 
BİR MESAFE KATETTİK
 
Devre arası kampında takımdaki eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bu yolda belli bir mesafe katettik. Ama daha yapacaklarımız var. Şu an liderin 9 puan gerisindeyiz. Oralara çıkabilmek için rakiplerimizden daha fazla efor sarfetmemiz gerektiğini biliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor