Güneş: Kesinlikle kazanmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bordo-mavililerin güçlü savunması Sol Bamba ile birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenliyor. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam ile yeni transfer Bamba, yarın M

Güneş: Kesinlikle kazanmalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bordo-mavililerin güçlü savunması Sol Bamba ile birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenliyor.

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam ile yeni transfer Bamba, yarın Macaristan'ın Videoton takımıyla oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesi Türk ve Macar gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

 

Güneş'in yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.

 

Güneş, "2012-2013 sezonuna geçen yıl başladık. Bugünden itibaren yarınki ilk resmi maçımızı oynayacağız UEFA'da. Çok kritik bir maç olduğunu biliyoruz. Bir yıllk sezonun beklentisine cevap vereceğimiz bir maç olacaktır. Hem oyuncular için hem de bizçim için önemli bir maç olacak. Rakibimiz önemli bir takım alan savunmalarını iyi yapabilen ama hücuma çıktığında da hızlı ve teknik çıkan bir takım. Bunlara hazırlıklı olarak çıkmak zorundayız. Her iki maçta alacağımız sonuçlar önemli olacak. Rakibimizin oynadığ 2 maça bakıldığında özellikle savunma anlayışıyla sahaya çıkan bir takım olduğunu görüyoruz. Bize de pozisyon vermeden oynamak isteyeceklerini düşünüyoruz. Ama hücum oyunu oynamaya çalışacağız. Sabrımızın sonunda umarım gol yemeden ikinci maça avantajlı şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.

444444.20120822195002.jpg

Bir soru üzerine, Güneş, "Gol de yeseniz kazanmanız lazım. Kazanmak çok çok daha önemli. Berabere kalsan da olur belki ama kazanmamız lazım" diye konuştu.

 

Güneş, "Defansa baskı yapabilirsek etkili olabiliriz. Müsabakada neler çıkacağını göreceğiz. Alan savunmasında dengeyi bozabildiğimizde önemli bir skor alırız. Paniklersek bunu iyi kullanırlar çok soğukkanlılar. Kariyerleri yok gibi görünüyorlar ama ne yaptıklarını bilen bir takımlar" ifadelerini kullandı.

 

Sol Bamba, "Yarın akşam zor bir maça çıkacağız. Karşımızda kolay bir takım yok. Bu iki ayaklı bir mücadele ve bunun ilk ayağını kendi sahamızda oynayacağımız için avantajlı olmalıyız. Kazanmamız için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 

Bamba, "Avrupa liginde çok önemli maçlarımız var kazanmamız gereken maçlar var. Türkiye liginde de önemli galibiyetler almak istiyoruz. Hep birlikte göreceğiz" dedi.

 

Bamba, "İlk resmi maçta tabiki her oyuncu iyi hatıralar bırakmak ister. Ama değişen birşey olmayacak her zamanki gibi nasıl kollektif oynayacaksak öyle olacak. Bizim için önemli bir akşam bu akşamı kazasız olarak geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler