Güneş karar aşamasında

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş yeni sezon öncesi Almanya'da sürdürülen hazırlık kampında kadrosuna ve oynatmayı planladığı oyun şablonuna son şeklini vererek gidecek ve kalacak olan isimleri belirleyecek. Yeni sezon hazırlıklarının ilk ayağını H

Güneş karar aşamasında

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş yeni sezon öncesi Almanya'da sürdürülen hazırlık kampında kadrosuna ve oynatmayı planladığı oyun şablonuna son şeklini vererek gidecek ve kalacak olan isimleri belirleyecek.

 

Yeni sezon hazırlıklarının ilk ayağını Hollanda'da gerçekleştirmesinin ardından 3 günlük izin sonrası bu kez Almanya'da hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi bu ülke de hazırlık maçları oynayacak.

 

Oyuncularının antrenman performanslarına ve hazırlık maçlarındaki durumlarına bakacak olan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, yeni sezonda kafasında oynatmayı planladığı oyun şablonuna son şeklini verecek ve gidecek-kalacak oyuncuları büyük bir oranda belirleyecek.

 

Kadrodaki oyuncu sayısını lig başlamadan azaltacağının sinyalini veren deneyimli teknik adam yapılması muhtemel transferlerin takıma katılması ya da katılmaması halinde kadrosuna son şeklini vererek yeni sezonda oynatacağı ilk 11'i belirleyecek.


VİTTEK İÇİN SON ŞANS


Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un devler ligine gireceğinin belli olmasının ardından Ankaragücü'nden transfer edilen Vittek, yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle geçtiğimiz sezon takımdaki yerini alamamıştı. Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması ve bordo-mavili takımın henüz golcü bir isim transfer edememesi üzerine bütün gözler Slovak oyuncuya çevrildi.

Almanya kampı öncesi oyuncusuyla özel olarak görüşen deneyimli teknik adam kendisinden beklenen performansı ortaya koymasını istedi ve hazırlık maçlarını yakalayacağı fırsatı iyi kullanmasını gerektiği konusunda telkinlerde bulunduğu öğrenildi. Güneş'in, performanslarından memnun olmadığı oyuncular içinde kararını önümüzdeki günlerde vereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler