Güneş "Kan değişimi Olsun"

Trabzonspor Teknik DirektörüŞenol Güneş Trabzonspor'da yaşanan olumsuz saha sonuçlarının ardından takımın önünü açmak istedi. Son olarak Gaziantepspor ile deplasmanda yapılan karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da Teknik patron Şenol Güneş yöne

Güneş "Kan değişimi Olsun"

Trabzonspor Teknik DirektörüŞenol Güneş Trabzonspor'da yaşanan olumsuz saha sonuçlarının ardından takımın önünü açmak istedi.

 

Son olarak Gaziantepspor ile deplasmanda yapılan karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da Teknik patron Şenol Güneş yönetim kuruluna "Bir kan değişimi olsun ben istifa edeyim belki olumlu yansıması olur" dedi.

 

Trabzonspor yönetim kurulu tarafından kabul edilmeyen bu teklif karşısında Şenol Güneş'in yarın yapacağı basın toplantısında ne tür açıklamalar yapacağı merak ediliyor.

 

Bilindiği üzere Trabzonspor'un son dönemlerde yakaladığı başarılarda söz sahibi olan Şenol Güneş'in haricinde başka bir teknik adam bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler