Güneş işi sıkı tutuyor

Süper Final maçlarında oynadığı iki karşılaşmada bir galibiyet bir mağlubiyet elde ederek puanını 31 yükselten ve Avrupa’ya gitmeye bir adım daha yaklaşan Trabzonspor, bu hafta sonu Avni Aker Stadı’nda konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarına hızl

Güneş işi sıkı tutuyor

Süper Final maçlarında oynadığı iki karşılaşmada bir galibiyet bir mağlubiyet elde ederek puanını 31 yükselten ve Avrupa’ya gitmeye bir adım daha yaklaşan Trabzonspor, bu hafta sonu Avni Aker Stadı’nda konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarına hızlı başladı.

 

 Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün antren başından sonuna kadar futbolcularla tek tek ilgilendi. Daha önce kulübesinden fazla çıkmayan teknik patron Güneş, idmanda adeta estirdi. 

 

Özellikle futbolcuların kendi aralarında yaptıkları çift kale maçta hata yapan oyuncuların yanına giderek doğrusunu gösteren Güneş, “Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız zorlu bir karşılaşma var. Süper Final Maçında oynadığımız iki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet aldık. İkinci galibiyetimizi almak ve Avrupa’ya gitmek için hiç kimse sahada hata yapmayacak. Bu nedenle şimdiden hatalarınızı görün ve maç esnasında yaptığınız bu hataları tekrarlamayın” diyerek uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor