Güneş galibiyet istiyor

 Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularıyla yaptığı toplantılarda Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle yeni bir döneme başlayabileceklerini belirtti.  Spor Toto Süpe

Güneş galibiyet istiyor

 

Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularıyla yaptığı toplantılarda Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle yeni bir döneme başlayabileceklerini belirtti. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş ise yaşanan puan kayıpları sonrası takımında kaybolan moralini toparlamaya çalışıyor. Beşiktaş ve Burasspor maçlarında 5 puan kaybederek zirve de yer alma şansını yitiren bordo-mavililerde, deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor müsabakasına çıkış maçı olarak bakıyor.
 
"GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR"
Oyuncularıyla sık sık bir araya gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle olumsuz bir durumun ortada olduğunu dile getirerek, "Beşiktaş ve Burasspor maçlarını kazansaydık her şey bizim lehimize olacaktı. Zirvede kendimize yer edinme hesapları yaparken yaşadığımız puan kayıpları sonrası hem alt sıralarda yer edindik hemde moral olarak iyi bir durumda değiliz. İvme kazanma dönemini iyi kullanamadık" dedi.
 
 
 
Oyun içerisinde daha tempolu oynamaları gerektiği konusuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. İsteğimiz tempoyu halen daha yakalayamadık. Bunu başardığımız takdirde daha iyi bir konumda olacağımızı düşünüyorum. Özellikle rakibin savunma yaptığı dönemlerde bu tempomuzu daha artırmalıyız. Antalyaspor'un ligdeki konumuna ve aldığı puanlara bakarsak diri bir takımla oynayacağız. Sahanın her yerini kullanabilen rakibimiz karşısında kendi oyunumuzu ve istediklerimi sahaya yansıtmamız halinde alacağımız galibiyetle olumsuz tabloyu lehimize çevirebiliriz. Camia olarak galibiyete ihtiyacımız var" diye konuştu.
 
KADRODA DEĞİŞİKLİK
Rakibin ligdeki konumunu ve son oynadığı Fenerbahçe maçında elde ettiği galibiyeti mercek altına alan deneyimli teknik adam oyun şablonunu buna göre hazırlıyor. Savunmada değişikliğe gitmesi beklenen Güneş'in kart cezalısı Mustafa Yumlu'nun yerine sakatlıktan kurtulan ve iyi duruma gelen Giray Kaçar'a şans vermesi bekleniyor. Zeki Yavru'nun yerine ise Serkan Balcı'ya dönüş yapması bekleniyor. Balcı'yı orta sahada da kullanma planları yapan deneyimli teknik adam, tercihini bu yönde kullanabilecek. Emersson ve Bamba'dan vazgeçmeyecek olan Güneş'in, orta saha konusunda ise karasız kaldığı belirtiliyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Colman'ın durumunun iyi olması bu bölge için alternatifleri artırırken, Sapara ve Zokara'nın yanına Soner veya Alanzinho arasında bir tercih yapması beklenen Güneş, bu bölgeyi kalabalık tutmayı hedefliyor. Orta sahanın kanatlarında ise Volkan, Olcan ve Yasin arasında bir tercih yapması beklenen deneyimli teknik adamın bir aksilik yaşanmaması halinde rakibi karşısına tek forvet olarak da Janko'yu kullanmayı planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler