Güneş çok sert konuştu

Trabzonspor Ziraat kupasında evinde karşılaşdığı kardeş kulüp Urfaspor’u  yenmesinin ardından konuşan Şenol Güneş’ önemli mesajlar verdi.Haber61 derlediği konuşmasında Güneş, “ geçen hafta Eskişehir’e kaybettik biraz moralimiz bozuktu ve taraftarın karşıs

Güneş çok sert konuştu

Trabzonspor Ziraat kupasında evinde karşılaşdığı kardeş kulüp Urfaspor’u  yenmesinin ardından konuşan Şenol Güneş’ önemli mesajlar verdi.

Haber61 derlediği konuşmasında Güneş, “ geçen hafta Eskişehir’e kaybettik biraz moralimiz bozuktu ve taraftarın karşısına buruk çıktık.  Sonuçta bu futbol ve biz Eskişehirspor'a yenildik. Üzülerek geldiğimiz Urfa karşısında ise galip geldik.”dedi.

FUTBOLA ÇİRKİNLİK KATIYORLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor ile ilgili bazı olayların reyting nedeniyle abartıldığını belirterek" Futbolun para kazanmak üzerine kurgulanmış ticareti, endüstriyel hali futbolun güzelliklerini bozdu. Eroin ve kadın satma işleri kötüdür. Bazen öyle masum olaylar öyle çok kötü işler dönüyor ki... İşte bunlardan biri de futbol" dedi.

Şenol Güneş, "Aslında önce futbol olarak işimizi yapmalıyız. Takım olarak belli seviyenin altındayız. Felsefe olarak oynanan futboldan keyif almalıyız, çok çalışmalıyız. Bir süreçten geçiyoruz. Eskişehirspor maçında golü yiyene kadar iyiydik. Hatalı bir gol yedik. Bu da seyirci ve takım üzerinde olumsuzluk yarattı ama bunları aşmak zorundayız" dedi.  

 FIRTINA EVİNDE TURLADI

 Oyuncularının zaman zaman tempoyu düşürdüğünü söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Rakibe oynama şansı da verdik ikinci yarıda. Bu bizim tarzımız değil. Gereksiz pas hatalarıyla rakibe oynama şansı verdik. Rakipte de önemli oyuncular vardı, zaman zaman etkili de oldular. Serdar geleceğin oyuncusu olarak görülürken maalesef alt ligde oynuyor. Tur atlamak önemliydi sakatlık veya ceza olmadan. Hafta arası maçı olduğu için oyuncular da zaman zaman tempoyu düşürdüler" dedi.

 Güneş taraftarların tepkilerini değerlendirirken, "Sonuçta ne olursa olsun Trabzonspor büyük bir camia. Sonuçlar ne olursa olsun. Biz doğru işler yapmalıyız" şeklinde konuştu.

 TOLGA'NIN DİZİ ÇIKIŞINI DA DEĞERLENDİRDİ

 Kaleci Tolga'nın İşler Güçler  dizisi hakkında yaptığı "O diziyi taraftarlara havale ediyorum Bizim alay edilmesi hoş değil" yorumu da sorulan Güneş, "Bizim için önce ülkemiz sonra biz geliriz. İnsanı büyük yapan da o belirli haksız saldırılara rağmen soğukkanlı kalıp mücadele etmesidir. Futbolun para kazanmak üzerine kurgulanmış ticareti, endüstriyel hali futbolun güzelliklerini bozdu. Eroin ve kadın satma işleri kötüdür. Bazen öyle masum olaylar öyle çok kötü işler dönüyor ki... İşte bunlardan biri de futbol" dedi.

 MUHTEŞEM YÜZYIL DEĞERLENDİRMESİ

 Son günlerin en popüler gündem maddelerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisi ile de görüşlerini açıklayan Güneş, "Başbakan Erdoğan’ın yorumuna katılıyorum. Diziler yapılabilir ama bu ülkenin geçmişine hakaret hakkı vermez." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor