Güneş : Bende beş maç ceza aldım

 Trabzonspor Orduspor deplasmanında yüzü gülen taraf olurken Şenol Güneş basın toplantısında Fenerbehçeli Caner’in kırmızı kart görmesiyle başlayan süreci değerlendirdi.Güneş bir oyuncunun kart görmesi ve oyundan dışarı atılmasın gündem olmasını manidar b

Güneş : Bende beş maç ceza aldım

 

Trabzonspor Orduspor deplasmanında yüzü gülen taraf olurken Şenol Güneş basın toplantısında Fenerbehçeli Caner’in kırmızı kart görmesiyle başlayan süreci değerlendirdi.

Güneş bir oyuncunun kart görmesi ve oyundan dışarı atılmasın gündem olmasını manidar buldu. Güneş, “ bir oyuncu oynadığı karşılaşma sırasında hakem tarafından kart ile dışarı atılıyor ve bu ülkede gündem oluyor. Şike sürecine çekilerek bahsi konular konuşuluyor. Bende dışarı atıldım ve beş maç ceza aldım ama hiçbir şey olmadı kimse konuşmadı. Bu ülkede konuşulması gerekilen konular konuşulmuyor.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor