Güneş Ankara'ya gidiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankara'da yapılacak olan TFF Genel Kurulu'na gidiyor.Trabzonspor'da Eskişehirspor galibiyetinin ardından Teknik Patron Güneş, yarın yapılacak olan genel kurulda konuşma talebinde bulunacağını belirterek, "Genel ku

Güneş Ankara'ya gidiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankara'da yapılacak olan TFF Genel Kurulu'na gidiyor.

Trabzonspor'da Eskişehirspor galibiyetinin ardından Teknik Patron Güneş, yarın yapılacak olan genel kurulda konuşma talebinde bulunacağını belirterek, "Genel kurula gideceğim, bugüne kadar olan genel kurullara katılmamıştım buna katılacağım, konuşmak için talebim olacak ancak oradaki statüyü önceden bilmiyorum statü uygun olmazsa beni konuşturmayabilirler. 

Ama konuşma talebinde mutlaka bulunacağım. İnşallah konuştururlar, biliyorsunuz Türkiye'de ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

Oradaki konuşmam eleştiri değil, yaşadıklarımı anlatacağım, bir futbol adamı olarak, futbol seyircisi olarak, antrenör olarak konuşacağım, düşüncüleremi söyleyeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor