Güneş" 3 puan almalıydık"

  Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası hakemler hakkındaki suskunluğunu bozdu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Puan isteğimizi sahaya yansı

Güneş" 3 puan almalıydık"

  Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası hakemler hakkındaki suskunluğunu bozdu.

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Puan isteğimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyoruz. Seyirciler ve oyuncular olumlu işler yaptı. Futbol adına güzellikler sunduk. Heyecanlı maç oynadık. Eskişehirspor maçındaki gibi golden sonra dağılmadık. İyi tarafı bu. Ama golü bulamadık. Golü bulduk ama golden daha net pozisyonları kaçırdık. Attığımız gol kaçırdıklarımızdan daha zor bir pozisyondu. Hak ettiğimiz bir üç puanı alamadık. Yarışta geride kalan bir takım olarak bu durum bizi üzdü. Son dakikada bile atacağımız golle alacağımız üç puan çok güzel bir ivme kazandırabilirdi bize ama olmadı" dedi.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakemlerle ilgili gelen bir soruya ise şu cevabı verdi, "Zaten hakemleri konuşmanın doğru olmadığı bir dönemi geçiriyoruz. Trabzonspor'a kötü maç yöneten hakemler bir hafta sonra maç alıyorlar. Tam tersine normal maç yönetenleri cezalandırıyorlar.

İlker Meral hemen bizden sonra büyük bir maça veriliyorsa, Halis Özkahya Antalya maçından sonra hemen bir maça veriliyorsa, G.Birliği ile oynadığımız maçı yöneten hakem Kuddusi Müftüoğlu, ne yapmış? Futolcu küfretmiş oda oyuncuyu ihrac etmiş.  Maçı normal yönetmiş. Başkanın oyuncunun neden dışarı atıldığından haberi yok açıklama yapıyor. Hafta içinde medya eleştirdi hakem  ceza almış. Hakemin ceza alması önemli değil ama bu psikolojik baskıdır. Bugün hakem kontrolü kaybetti. İlker Meral de Halis Özkahya da kaybetti.

Biz haksız maç aldığımızı düşünmüyorum hiçbir zaman ama haksız maçlar verdiğimizi düşünüyorum. Kendi oyunumuzu eleştirmeyi daha çok düşündüğümüz için bunları konuşmayı çok doğru bulmuyorum. Bunlara rağmen kazanabilirdik. İkinci yarıda bazen yanlışlıkla bizim lehimize de fauller verdi. O da onu daha büyük hataya düşürdü. Zaten oyunun başında yapacağını yaptı. Farklı bitecek bir maçı beraberliğe bağlamış oldu. Çocuk bile hakemin yanlış yaptığı biliyor. Hakemin kendisi de bunu buluyor. Neyi konuşalım ki daha" diye konuştu.

 

 

 

Sakatlarımız var. ColmanBamba Janko hafif sakatlıkları var. Biz işimizi yapaçağız.Saha zemini kötü olsada hakem kötü olsada biz işimizi yüapmalıyoz.Yediğimiz golde faul vardı ama biz oyunu bırakmalalıydık

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor