Güneş" 3 puan almalıydık"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası hakemler hakkındaki suskunluğunu bozdu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Puan isteğimizi sahaya yansı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası hakemler hakkındaki suskunluğunu bozdu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Puan isteğimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyoruz. Seyirciler ve oyuncular olumlu işler yaptı. Futbol adına güzellikler sunduk. Heyecanlı maç oynadık. Eskişehirspor maçındaki gibi golden sonra dağılmadık. İyi tarafı bu. Ama golü bulamadık. Golü bulduk ama golden daha net pozisyonları kaçırdık. Attığımız gol kaçırdıklarımızdan daha zor bir pozisyondu. Hak ettiğimiz bir üç puanı alamadık. Yarışta geride kalan bir takım olarak bu durum bizi üzdü. Son dakikada bile atacağımız golle alacağımız üç puan çok güzel bir ivme kazandırabilirdi bize ama olmadı" dedi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakemlerle ilgili gelen bir soruya ise şu cevabı verdi, "Zaten hakemleri konuşmanın doğru olmadığı bir dönemi geçiriyoruz. Trabzonspor'a kötü maç yöneten hakemler bir hafta sonra maç alıyorlar. Tam tersine normal maç yönetenleri cezalandırıyorlar.
İlker Meral hemen bizden sonra büyük bir maça veriliyorsa, Halis Özkahya Antalya maçından sonra hemen bir maça veriliyorsa, G.Birliği ile oynadığımız maçı yöneten hakem Kuddusi Müftüoğlu, ne yapmış? Futolcu küfretmiş oda oyuncuyu ihrac etmiş. Maçı normal yönetmiş. Başkanın oyuncunun neden dışarı atıldığından haberi yok açıklama yapıyor. Hafta içinde medya eleştirdi hakem ceza almış. Hakemin ceza alması önemli değil ama bu psikolojik baskıdır. Bugün hakem kontrolü kaybetti. İlker Meral de Halis Özkahya da kaybetti.
Sakatlarımız var. ColmanBamba Janko hafif sakatlıkları var. Biz işimizi yapaçağız.Saha zemini kötü olsada hakem kötü olsada biz işimizi yüapmalıyoz.Yediğimiz golde faul vardı ama biz oyunu bırakmalalıydık
Bu kayseri ve antalyanın tek bildikleri şansa bir gol atıp çirkeflikle oyunu btirmektir. Bu kafayla nereye kadar kayseri. Trabzonuma gelince gerçektn de sezonun e iyi toplarından birini ynadık. Ancak gerçek bir golcuye (belki nobre) ihtiyacımıız oldugu kesin.
yasin ile em re ne yaptı? 1 ileri 2 geri gideriz artık. gol atmak için nerdeyse yırtınıyoruz. atılan goller ortada.
amacı olamayan futbolcular ordusu, bir an önce lig bitse de biz de bu eziyetten kurtulsak ama ligin adaha yarısı olmadı. hala takım oluşturuyoruz. her zaman farklı farklı kadro. iskelet yok.
bu sene kesin galip gelebileceğimiz maçlar o da ihtimal rakip 10 lişi oynarsa.