Gümüşhanespor'da transfer

  Spor Toto 3.ligde mücadele eden Gümüşhanespor, transfer sezonuna hızlı başladı. Geçtiğimiz ay yapılan kongrede başkan seçilen İdris Çimen, yeni sezon için 15 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.  Kırmızı beyazlı ekip dış transferde 7, iç transferde ise 8

Gümüşhanespor'da transfer

 

 Spor Toto 3.ligde mücadele eden Gümüşhanespor, transfer sezonuna hızlı başladı. Geçtiğimiz ay yapılan kongrede başkan seçilen İdris Çimen, yeni sezon için 15 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi. 

 

Kırmızı beyazlı ekip dış transferde 7, iç transferde ise 8 futbolcuyla anlaştı. Dış transferde; Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci Oğuz Çalışkan, Aydınspor 1923’den sol bek Fırat Hekimoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Türk, Afyonkarahisarspor’dan orta saha oyuncusu Resul Erdem Turhan, Elazığ Belediyespor’dan santrafor Anıl Bircan, Pazarspor’dan sol açık Ali Özür Basa ve Siirtspor’dan stoper Koray Sönmez Uysal’ı renklerine bağlarken, iç transferde ise Süleyman, Berat, Bilal, Tekin, Ali Kılıç, Furkan, Semih ve Taner ile anlaştı.

 

Kulüp başkanı Çimen, önümüzdeki günlerde teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda gerekli görülen mevkilere transferlerin yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor