| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 17 Ekim 2014 10:50

Gümüşhane Torul sezon hazır

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Antrenör Ümit Terzi,  yaptığı açıklamada, sezona sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yap

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Ümit Terzi,  yaptığı açıklamada, sezona sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları karşılaşmayla başlayacaklarını belirterek, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.

Takım olarak sezona hazır olduklarını, sakat sporcularının bulunmadığını ifade eden Terzi, "İlk hedefimiz voleybolu özlemiş olan taraftarlarımıza güzel bir oyunla galibiyet hediye etmek. Taraftarlarımız sahada mücadele eden, karakteri yüksek bir takım görecek. Sonuç iyi olursa taraftarımıza da hediye olur" diye konuştu.

Terzi, taraftarlardan salonu doldurmalarını istediklerini dile getirerek, "Bizim sponsorumuz yok. Taraftarlarımızın bizi desteklemeleri en büyük sponsorluktur. Onlardan bu salonu doldurmalarını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!