Gümüşdağ neden gözaltında!

Spor gündemine ilişkin konuları değerlendiren Gürses, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ neden gözaltına alındı" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi: Serdal Adalı Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in tutuklanmasıyla sürekli bu üç kişinin

Gümüşdağ neden gözaltında!

Spor gündemine ilişkin konuları değerlendiren Gürses, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ neden gözaltına alındı" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

 Serdal Adalı Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in tutuklanmasıyla sürekli bu üç kişinin avukatları Göksel Gümüşdağ'ın ifade vermesini istiyordu. Medyaya da bu yansıdı. Göksel Gümüşdağ'ın bu iddia kapsamında birkaç defa Savcı Berk ile görüştüğünü biliyoruz. Acaba bu konunun bir uzantısı mı, bir geç kalmışlık mı var? Çünkü iddianamenin eli kulağında. Acaba eksik birşey mi gördü ki sayın savcı Göksel Gümüşdağ'ın etrafında birleşilen bir şüphe mi varki onun da böyle ifadesinin alınmasını istedi.

 Şunu anlamıyorum; sabahleyin Türkiye Futbol Federasyonu arandı. TFF Mahmut Özgener zamanından bu yana niye aranmadı? 3 Temmuz'dan 19 Kasım'a kadar niye aranmadı? Bu zaman zarfında acaba yeni bir gelişme mi oldu? Bana bir tuhaf geldi.

İddia edilen bilgilere göre ise; Gümüşdağ'ın gözaltına alınma nedeniyle ilgili 2 iddia var; Birincisi, Aziz Yıldırım ile yaptığı telefon görüşmeler nedeniyle sorgulanıyor, ikincisi ve daha önemlisi şike soruşturmasının başlamasından sonra Göksel Gümüşdağ'a bazı kişiler tarafından baskı telefonu açıldığı ve federasyonun o baskı telefonlarıyla yönlendirilmeye çalışıldığı yönünde iddialar var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler