Gümüşdağ hakime yalan söylüyor

HABER61 ÖZEL - Şike davasının dün gerçekleştirilen 9. duruşmasında TFF eski Başkanvekili ve İBB eski başkanı Göksel Gümüşdağ savunmasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Trabzonspor maçına takımın yüzde 70’inin gitmediğini iddia etmiş ve bu maçı niye

Gümüşdağ hakime yalan söylüyor

HABER61 ÖZEL - Şike davasının dün gerçekleştirilen 9. duruşmasında TFF eski Başkanvekili ve İBB eski başkanı Göksel Gümüşdağ savunmasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Trabzonspor maçına takımın yüzde 70’inin gitmediğini iddia etmiş ve bu maçı niye kimsenin sorgulamadığını sormuştu. 

 

Galatasaray'ın kongre üyesi olduğunu ifade eden Gümüşdağ, "Aziz Yıldırım ile yakınlığım bugün değil ki kulüp başkanı olduğundan beri tanıyorum. Bizim Fenerbahçe maçında bütün futbolcularımız tam kadro oynadı. 

 

Biz Beşiktaş ile kupa finali oynadıktan sonra gece geç saatlerde İstanbul'a döndük. 

Ertesi günü takım izinliydi ve bir antrenman ile Trabzon maçına çıktık. Trabzon maçına takımın yüzde 70'i gitmedi. Hatta bende Sadri Şener'i aradım gelemeyeceğimi söyledim. Sadri Şener de bana 'iki takımın da başkanlığı yaparım' dedi. Biz 4 hafta önce Fenerbahçe maçını tam kadro çıkmışız ama Trabzon maçına takımın yüzde 70'i gitmemiş ama Trabzon maçını kimse sormuyor.

 

Oysaki ben Trabzonspor'u yensem Fenerbahçe yüzde yüz şampiyon, ben burada olmayı hak etmiyorum" diye konuştu.

 

GERÇEKLER ÖYLE DEMİYOR

Süper Lig’de şampiyonluk yolunda kapışmalı mücadelelerle devam eden lig maratonunda Fenerbahçe 1 Mayıs 2011 tarihinde 31. haftada kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçta Fenerbahçe Belediyespor’u 2-0 mağlup etmişti.

 

İşte Kadrolar - Devamı sayfa 2'de

 

 

15 Mayıs 2011’de 33. hafta mücadelesinde ise Trabzonspor kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u evinde ağırlamış ve 3-1 mağlup etmişti.

 

Konu hakkında pek çok futbolsever sitemizi arayarak konu hakkındaki şikayetlerini dile getirirken görüşüne başvurduğumuz spor yazarları da Gümüşdağ'ın Hakim Mehmet Ekinci'ye doğru söylemediğini belirtti.

 

Haber61.net Spor Servisi’nin TFF İnternet Sitesi'nden derlediği istatistiki veriler tablosu ilginç detayları ortaya çıkarıyor. 

 

İŞTE O TABLO

 

 

 tablo.jpg

 

Hakime Yalan Söyledi - Devamı sayfa 3'te

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Fenerbahçe ve TS maçı 11’lerinin 9’u tablolarda görüldüğü gibi aynı futbolculardan oluşuyor.

 

Trabzonspor’a karşı ilk 11’de forma giyen Efe İnanç ile Fenerbahçe’ye karşı ilk 11’de forma giyen Cihan Haspolatlı ise her iki maçın da ikinci yarılarında yer değiştirmişler.

 

FB maçında oynayarak İBB - FB maçı 11’inde olan ancak Trabzonspor maçında oynamayan sadece 1 futbolcu var. O da Ekrem Ekşioğlu.

 

Takımın yüzde 70’i olarak değerlendirdiği bu farklılıkta Ekrem Ekşioğlu’nun yerine Fenerbahçe maçında forma giymeyip Trabzonspor maçında 11’de forma giyen oyuncu ise Gökhan Süzen oldu.

 

GÖKHAN SÜZEN-EKŞİOĞLU GRAFİĞİ

Trabzonspor maçında Ekşioğlu’nun yerine forma giyen Süzen geçen sezon 30 lig maçında İBB formasıyla sahaya çıktı. Süzen’in forma giymediği 4 maçtan birisi de Fenerbahçe maçı idi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor