Gümrükçüoğlu Trabzonspor'u ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor ve 1461 Trabzon takımlarını ziyaret ederek oynayacakları karşılaşma öncesinde iki takıma başarı dileğinde bulundu. Trabzonspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı öncesi ta

Gümrükçüoğlu Trabzonspor'u ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor ve 1461 Trabzon takımlarını ziyaret ederek oynayacakları karşılaşma öncesinde iki takıma başarı dileğinde bulundu. 

Trabzonspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı öncesi takımın Bursa'ya hareketinden önce beraberinde Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Ergin Aydın, Osman Gökhan Bali, Meclis Üyesi Seyfullah Kınalı ile birilkte tesislere giden Başkan Gümrükçüoğlu Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1461 Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin ile görüşerek başarı dileğinde bulundu. Teknik direktörler Tolunay Kafkas ve Mustafa Akçay ile kaptan Tolga Zengin’e çiçek veren Başkan Gümrükçüoğlu Trabzonspor’un Bursaspor’u yeneceğine olan inancını ifade etti.
 
Trabzon Belediyesi’nin 2 bin çalışanı ve bütün bir kent adına Trabzonspor’a başarılar dilemeye geldiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor her zaman mücadelesiyle, fair play anlayışı ile şampiyonlukları ile Türkiye’nin gözbebeği bir takımdır. Bu takım zaman kötü sonuçlar almış olsa bile bizim her zaman gönlümüzün baştacıdır ve öyle olmaya devam edecektir. İnşallah Bursaspor karşısında da aynı inancı ortaya koyacak ve Trabzon’a yeni bir zaferle dönecektir” dedi.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da ziyaretin kendileri için büyük isteklendirme olduğunu ifade ederek, “Sizlerin bize vermiş olduğu bu destek bize güç katmaktadır” diye konuştu.
 
1461 Trabzon’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Bize verdiğinizi enerji Mevlanaya dönük enerji. Bu doğuştan sizde var. Bazı insanlar vardır koltuklara bir şeyler katar, kibir yok, sizde mesela, bu çok hoş bir şeydir başkanım. Bundan dolayı size canım çok ısındı. Tolunay hoca çok büyük hedeflere oynayan birisi, zaman zaman stratejik değişiklikler olacaktır. Bazen bizim beklediklerimizle onun yaptıkları uyuşmayabilir ama kendisinin bize bakış açısını her zaman takdir ediyoruz. Bu Trabzon'un çocukları için Trabzon için çok önemli bir şanstır. Sayın başkanımızın olduğu gibi” şeklinde konuştu. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan çiçek alan Tolga Zengin ise Bursaspor’u Bursa’da yenebilecek güçte olduklarını ifade ederek, “Trabzon halkının desteğiyle birlikte inşallah bu kötü günleri geride bırakacağız” ifadelerine yer verdi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra 1461 Trabzon’un tesislerine giderek Başkan Suat Şen ile bir süre görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor