Gümrükçüoğlu Şakar'ı ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı evinde ziyaret etti.Asbaşkan Şakar’a “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon son yıllarda barışın

Gümrükçüoğlu Şakar'ı ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı evinde ziyaret etti.

Asbaşkan Şakar’a “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon son yıllarda barışın ve huzurun kenti olmuştur. Bu ortamı bozmak isteyenler asla emellerine ulaşamayacaktır. Suçluların bir an önce bulunarak adalete hesap vermeleri sağlanmalıdır. Sayın Şakar’a da ‘geçmiş olsun’ diyorum. Kendisinin bir an önce iyileşip Trabzonspor’umuzun başarılı olması için çalışmalarına devam etmesini diliyorum” dedi.

Asbaşkan Şakar da ziyaretten ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler