| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 08 Ocak 2013 18:44

Gümrükçüoğlu Giray'ı unutmadı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kalp rahatsızlığı geçiren Trabzonsporlu Giray Kaçar'ı arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.Gümrükçüoğlu, Kaçar ile yaptığı görüşmede, Trabzon Belediye Başkanı olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kalp rahatsızlığı geçiren Trabzonsporlu Giray Kaçar'ı arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Gümrükçüoğlu, Kaçar ile yaptığı görüşmede, Trabzon Belediye Başkanı olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğunu belirterek, "Sen Türk futboluna ve Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet ettin. İnşallah daha fazla hizmet etmeye de devam edeceksin. Trabzonspor formasını alnının akıyla terleterek tüm taraftarların sevgisini kazandın. Türk futbolunun sana ihtiyacı var" diye konuştu.

Kaçar, Gümrükçüoğlu'nun nezaketinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek,

"Sizden telefon gelmesi beni çok mutlu etti. Trabzon ve Trabzonspor taraftarlarına bana bu zor günlerimde göstermiş oldukları yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı sizler aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Futbol hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim Trabzon'u ve Trabzonsporlu taraftarları hiçbir zaman unutmayacağım" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!